Collin investeerders app

Elk moment van de dag, op het werk maar ook op vakantie, kunt u snel en makkelijk investeren in leningaanvragen van ambitieuze ondernemers. De gratis Collin app is beschikbaar voor iedereen met een Collin investeerders account die in het bezit is zijn van een iPhone, iPad, Android telefoon of Android tablet.

Continu inzicht

De eerste keer dat u inlogt op de app kiest u een vijfcijferige code waarmee u in het vervolg makkelijk de app kunt openen. Naast het snel en makkelijk investeren heeft u via de ‘Collin investeerders app’ continu inzicht in uw investeringsportefeuille, uw rekening courant en uw persoonlijk rendement. Ook kunt u via de app gemakkelijk uw rekening courant saldo beheren en uw accountinstellingen wijzigen.

Leningalerts en snel investeren

Zodra een nieuwe leningaanvraag online komt, stuurt de app u een alert en kunt u de pitch van het betreffende bedrijf bekijken. Als u voldoende saldo op uw Collin-account heeft staan, kunt u direct investeren zonder dat u de extra stap van een iDEAL-betaling hoeft te doen. Op deze manier kunt u direct investeren zonder dat u een computer nodig heeft.

Collin investeerders app - Download on Appstore
Collin investeerders app - Download on Google play

Ervaringen van investeerders

Vragen over investeren?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Investeren bij Collin

  • Aantrekkelijk rendement
  • Kredietwaardige leningen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Online portefeuille