Ervaringen met investeren

Ervaringen met investeren in crowdfunding - Lucian van Heumen

Lucian van Heumen

Particuliere investeerder

Mijn naam is Lucian van Heumen en ik bekleed al meer dan 25 jaar leidinggevende functies waarvan de laatste 15 jaar in verschillende directie en bestuurders functies binnen het Ministerie van Veiligheid en Justitie en de Geestelijke Gezondheidszorg. Ik ken één van de oprichters van Collin persoonlijk als een deskundig financieel expert en dat schept vertrouwen. Ik vind het een leuk initiatief en kan met slechts een paar klikken makkelijk investeren in projecten tegen een goed rendement.

Ervaringen met investeren in crowdfunding - Ton van der Giessen

Ton van der Giessen

Zakelijke investeerder

Ik weet dat de door Collin aangeboden leningaanvragen gescreend zijn door mensen die hun vak verstaan. Dat geeft mij vertrouwen! Daarnaast vind ik het prettig dat ik via een goed gespreide portefeuille een impuls kan geven aan ondernemend Nederland. Een echte win, win!

Ervaringen met investeren in crowdfunding - Arend Flier

Arend Flier

Zakelijke investeerder

Ik was op zoek naar een beter rendement tegen een verantwoord risico. Mede door goed te spreiden, heb ik dat bereikt via Collin Crowdfund.

Vragen over investeren?

E-mail:
info@collincrowdfund.nl

Telefoon:
085 401 6546

Bereikbaarheid:
Werkdagen van 9 - 17.30 uur.

Facebook Beoordeling
4.4

Investeren bij Collin

Aantrekkelijk rendement
Kredietwaardige leningen
Loyaliteitsprogramma
Online portefeuille
Jaarlijkse updates

Ervaringen van investeerders