Ervaringen met investeren

Marcel & Hermien Groot

Particuliere investeerder

‘We komen uit Wijdenes in de Kop van Noord-Holland, we werken beiden in de zaadindustrie en waren op zoek naar wat mooi rendement op ons spaargeld. Collin Crowdfund trok ons aan door de mogelijkheid om gespreid te investeren, de variëteit in bedrijven waarmee je ook kleine ondernemers kunt helpen en het rendement natuurlijk. Onze ervaring met Collin is prettig, we zijn investeerders die aan de veilige kant blijven en weinig risico’s nemen en dat gaat eigenlijk hartstikke goed dus we zijn erg tevreden over Collin.’

Mario Willems

Particuliere investeerder

‘Ik ben sinds 3 jaar zeer tevreden investeerder bij Collin. Ik ben daar via een vriend terecht gekomen en sindsdien zie ik daar goede resultaten van. Ik merk dat Collin een organisatie is die ook normen en waarden heeft in de zin van communicatie, betrouwbaarheid en transparantie, en dat bevalt mij heel goed aan dit bedrijf. Mijn ervaring met Collin is erg goed dus ik hoop dat mijn band met hen nog lang mag voortduren. Collin Crowdfund is voor mij een betrouwbaar bedrijf waar ik met een gerust hart mijn geld stal met de wetenschap dat de mensen die er werken hun uiterste best doen voor alle partijen om er uit te halen wat er in zit.’

Joost Kadijk

Particuliere investeerder

‘Ik ben al sinds het begin investeerder en mijn ervaringen met Collin Crowdfund zijn eigenlijk heel goed. Met name hun digitale omgeving is fantastisch, dus de website maar met name ook de app waar ik heel veel gebruik van maak. Het is zeer gebruiksvriendelijk voor mij als investeerder, makkelijk en overzichtelijk, dus ik ben echt fan van hun digitale media. Ik zocht een platform om iets te doen voor mijn pensioen en crowdfunding is voor mij als ondernemer een manier om wat rendement op te bouwen. Af en toe heb ik contact met Collin en dan ben ik blij met de service die ze mij verlenen en de antwoorden die ze geven. Dat geeft mij ook weer vertrouwen in Collin Crowdfund.

Janny Dirkse

Particuliere investeerder

‘Ik ben al zo’n 2,5 jaar investeerder bij Collin Crowdfund en denk dat ik in die tijd al zo’n 60 investeringen gedaan heb. Crowdfunding geeft ondernemers toch meer kansen dan de bank, die zijn tegenwoordig toch niet meer zo toegankelijk voor (nieuwe) ondernemers, en daarnaast vind ik het ook leuk om te investeren in een bedrijf dat verder wil groeien of wil starten. Ik heb eigenlijk alleen goede ervaringen met Collin Crowdfund, als je kijkt naar mijn gehele portefeuille en er zijn maar een aantal investeringen mis gegaan dan vind ik investeren bij Collin Crowdfund een laag risico hebben.’

Ervaringen van investeerders

Vragen over investeren?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Investeren bij Collin

  • Aantrekkelijk rendement
  • Kredietwaardige leningen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Online portefeuille

Ervaringen van investeerders

Bij Collin hechten wij veel waarde aan de feedback van onze gebruikers. Hiermee kunnen wij onze diensten blijven optimaliseren. Lees hier over de ervaringen van onze investeerders.

Ervaringen van investeerders

Vragen over investeren?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Investeren bij Collin

  • Aantrekkelijk rendement
  • Kredietwaardige leningen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Online portefeuille