Partners

Collin Crowdfund staat voor comfortabel investeren! Om dat waar te maken, werkt Collin in de breedte met uitstekende partners. Of het nu gaat om creditrating, vormgeving of juridisch advies, onze toegankelijke partners staan – net als Collin zelf – voor deskundigheid, transparantie en passie bij alles wat zij doen. Wij werken graag met hen samen.

Appronto

Appronto is een vooruitstrevende organisatie die heeft zorggedragen voor het ICT platform van Collin Crowdfund.

BDO

BDO zorgt voor de financiële verslaglegging van Collin Crowdfund.

BOM

De BOM werkt met Collin samen in het mogelijk maken van financieringsvraagstukken.

BOVAG

BOVAG is de brancheorganisatie voor ondernemers in de automotive industrie. Collin verstrekt Groenfinancieringen aan BOVAG-leden die hun onderneming willen verduurzamen.

Credion

Credion is de grootste onafhankelijke financieringsadviseur van het Nederlandse MKB. Wij helpen ondernemers aan de meest passende bedrijfs- en vastgoedfinanciering.

Capsearch

Capsearch heeft als doel het creëren van transparantie in de markt van MKB-financieringen.

Creatoren Films

Creatoren Films is actief als designbureau voor grafisch ontwerp, illustraties, webdesign, interieur design, fotografie en beeldbewerking.

Crowd Capital Brabant

Crowd Capital Brabant is een netwerk-organisatie gericht op financiering en kennis-ontwikkeling van MKB ondernemingen in Brabant.

De Breed & Partners

De Breed & Partners ondersteunt al ruim 35 jaar startende en groeiende ondernemers bij het vinden van het benodigde R&D budget.

Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet geeft een kredietwaardigheidscore aan elke onderneming die een leningaanvraag indient bij Collin Crowdfund.

Eijgen Finance

Eijgen Finance is een onafhankelijk intermediair in MKB-financieringen en vastgoedhypotheken. De adviseurs van Eijgen Finance helpen ondernemers bij het realiseren van hun ambities en de daarbij behorende financieringsoplossingen.

Finaforte

FinaForte Corporate Finance is gespecialiseerd in bedrijfsfinancieringen en het (her)financieren van vastgoedportefeuilles.

Finance Experts

Finance Experts brengt ondernemers, investeerders en financiers
bij elkaar om samen impact te maken.

Financieringsgilde

Financieringsgilde is onafhankelijk specialist in vastgoed- en bedrijfsfinancieringen voor mkb-ondernemers.

Finnius

Finnius adviseert Collin Crowdfund in de zin van de Wet Financieel Toezicht (WFT) en onderhoudt namens Collin contact met de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Grimpe Communicatie

Grimpe Communicatie is een communicatiebureau dat gespecialiseerd is in het bekijken van communicatie door de ogen van de doelgroep.

HLB Van Daal

De 250 professionals van HLB Van Daal kennen de dynamiek van het Brabantse, Limburgse en Amsterdamse MKB, weten wat er speelt en herkennen kansen voor hun cliënten.

IBD

IBD Nederland is de eerste serviceprovider op de Nederlandse markt op het gebied van financieringen voor zakelijk en belegd vastgoed.

Investeerders.nl

Investeerders.nl is een uitgebreid informatieplatform voor iedereen die bezig is met kapitaal en financiering.

JAgd

JAgd is gespecialiseerd in het vormgeven van o.a. huisstijlen, infographics, websites en drukwerk.

Loanstreet

Ondernemers kunnen gratis, en binnen 1 minuut, bekijken bij welke aanbieder ze een bedrijfsfinanciering kunt krijgen.

MannaertsAppels advocaten

MannaertsAppels advocaten is een advocatenkantoor dat onder andere gespecialiseerd is op het gebied van ondernemings- en arbeidsrecht.

Más PR

Más PR is een communicatiebureau dat gespecialiseerd is in advies bij Public Relations (PR).

Matching Capital

Matching Capital maakt projecten mogelijk, zoals huisvesting (verhuurde woningen), seniorenhuisvesting en projectontwikkeling.

Nederland Crowdfunding

Branchevereniging Nederland Crowdfunding heeft zich ten doel gesteld crowdfunding nog verder te versterken.

Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V.

NFCO

Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V. verzorgt voor ondernemers (MKB/ZZP) passende en verantwoorde financieringen, zowel bancair als non-bancair.

NPEX

Collin Crowdfund en NPEX slaan de handen ineen om te voorzien in de groeiende vraag van gevestigde mkb-bedrijven naar aanvullende financieringskanalen.

Online Dialogue

Online Dialogue is een consultancybedrijf dat strategisch advies geeft over het ontwerpen en verbeteren van online klantdialogen.

Online Payment Platform

Online Payment Platform verzorgt alle betaalstromen tussen onze investeerders en leningnemers.

Performance Matters

Performance Matters biedt leidinggevenden, professionals en teams unieke tools om structureel tot verbetering van resultaten te komen.

Rabobank

De Rabobank en Collin Crowdfund hebben een kaderovereenkomst getekend. Met deze samenwerking kan de bank ondernemers met een financieringsbehoefte naast bancair krediet ook beter wijzen op de mogelijkheden van crowdfunding.

Secure Connection

Secure Connection heeft advies uitgebracht over de beveiliging van de website van Collin Crowdfund.

The perfect fit

The perfect fit biedt met haar finance en IT-specialisten de juiste oplossing. Snel, doelmatig en trefzeker.

Voldaan

Voldaan koopt als factoringmaatschappij uw factuur en vraagt geen persoonlijke borgstelling of jaarcijfers.