De Collin investeerdersapp: veiligheid & gemak

Sinds kort is de Collin investeerdersapp vernieuwd in functionaliteiten en de algehele look & feel. Met de vernieuwde Collin investeerdersapp kunt u nog makkelijker en sneller investeren in kredietwaardige investeringskansen. De app is gratis beschikbaar voor zowel Android- als iPhone-toestellen (telefoons & tablets). Benieuwd naar alle voordelen die deze app u kan bieden? Bekijk deze nu onderstaand.

Registreren via de app

Heeft u nog geen Collin-account? U kunt zich via de app registreren en direct starten met investeren.

Directe betaling in de app mogelijk

Investeren middels onze app is simpel. U kunt in onze app middels iDEAL snel en veilig geld overmaken naar uw Mijn Collin rekening-courant.

Gebruiksvriendelijke app

In de Collin investeerdersapp hebben wij transparantie en gebruiksgemak samengebracht. De app is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, en biedt u daarbij de mogelijk tot het diepgaand bestuderen van een investeringskans.

Veilige investeringsomgeving

Beveiliging van uw gegevens en tegoeden is van groot belang. Daarom heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van biometrisch inloggen en 2-stapsverificatie als extra beveiligingslaag.

Continu inzicht

Naast het snel en makkelijk investeren heeft u via de Collin investeerdersapp continu inzicht in uw investeringsportefeuille, uw rekening courant en uw persoonlijk rendement. Ook kunt u via de app gemakkelijk uw rekening-courant saldo beheren en uw accountinstellingen wijzigen.

Ervaringen van investeerders

Vragen over investeren?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Investeren bij Collin

  • Aantrekkelijk rendement
  • Kredietwaardige leningen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Online portefeuille

Installeer de Collin investeerdersapp vandaag nog op uw telefoon en start met investeren!

Collin investeerders app - Download on Appstore
Collin investeerders app - Download on Google play