Ervaringen van ondernemers

Enkele ervaringsdeskundigen geven antwoord op deze vragen. De testimonials op deze pagina zijn van leningnemers die via Collin hun financiering hebben opgehaald. Ze gaan in op de voordelen van crowdfunding en geven daarbij aan waarom zij voor Collin hebben gekozen.

Kees van Kaam

Eigenaar Eprint

Kees van Kaam te gast in de uitzending van ‘Ondernemen doen we Zo’.
“Twee redenen die ons er toe gebracht hebben om met Collin verder te gaan was ten eerste de coach, een aanspreekpunt, want het valt of staat vaak met mensen waar je mee samenwerkt. Ook het 100% slagingspercentage. Als je eenmaal door de Ballotagecommissie heen bent dan kan je er voor gaan en dat stukje zekerheid was voor ons heel belangrijk.”

Paul van Cadsand

Eigenaar Van Cadsand

Paul vertelt in de uitzending van ‘Ondernemen doen we Zo’ over zijn campagne:
“Collin crowdfund biedt mij ontzettend veel mogelijkheden: Een nieuw netwerk, marketing mogelijkheden en je wordt ontzettend goed begeleid door Collin Crowdfund.
In 7 minuten gefund. Hoe kan zoiets?”
“Nou een goede voorbereiding dat natuurlijk sowieso, daarnaast is Collin wel een platform om zulke dingen ook goed te regelen. Ze begeleiden je ook heel erg goed waardoor je met een goede pitch komt en ze hebben ook goede investeerders die dat goed ondersteunen.”

Arnoud Snepvangers

Eigenaar Eaglet Eye

Arnoud vertelt in de uitzending het volgende over zijn ervaringen:
“We zijn destijds een crowdfunding actie begonnen bij Collin Crowdfund omdat we het apparaat hadden uit ontwikkeld. We waren in de Verenigde Staten actief en ook in Europa hadden we klanten. We zaten aan een plafond en we zochten extra kapitaal van € 300.000,- om het commerciële team te versterken. Dat ging ongelofelijk snel en binnen 8 uur was er 3 ton opgehaald.”

Johan Mulder

Eigenaar MTE

Johan Mulder vertelt over zijn ervaring met de crowdfund campagne.
“We hebben de Crowdfund-actie opgestart omdat we denken dat de huidige banken niet meer in staat zijn om de financieringsbehoeftes van de MKB te vervullen en daarom gebruiken we Collin Crowdfund.
We hebben kritisch naar het bedrijf gekeken, we willen groeien. Hoe gaan we de toekomst in? We zagen dat we bijna alles in de hand hebben: De verkoop kunnen we zelf sturen, de productie kunnen we zelf sturen, logistiek hebben we allemaal voor elkaar.
Maar onze financiering die gewoon bij een traditionele bank loopt dat is toch iets wat zeker met name door de regeldruk die er tegenwoordig is wordt het steeds moeilijker.”

Ad Schaap

Franchisegever De Beren

Ad Schaap over zijn ervaring met Collin Crowdfund:
“We hebben twee keer eerder een exploitatie gekocht via Collin Crowdfund. De ene keer was het via een voor ons bekende ondernemer die via de Beren bezorgrestaurants zijn exploitatie verkocht heeft en nu een Beren-restaurant gaat exploiteren. De tweede was het een manager die bij ons al acht jaar in dienst was en via deze manier kon doorgroeien naar het zelf ondernemerschap.
We gaan nu weer een bedrijf kopen via Collin.
We doen het via Collin omdat het als startend ondernemer heel moeilijk is om via reguliere banken het gefinancierd te krijgen en de ervaring van de vorige twee keer is dat het via Collin zeker goed haalbaar is.”

Heeft u interesse?

Vragen over lenen?

E-mail
lenen@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 130 0789

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 - 17.30 uur.

Lenen bij Collin

  • Ruim 99% succesvol gefund
  • Hulp Crowdfund Coach
  • Korte doorlooptijd
  • Creëer ambassadeurs
  • Marketing power

Ervaringen van ondernemers