Introductie investeren

Collin biedt investeerders:

  • Een aantrekkelijk rendement op goed beoordeelde leningaanvragen.
  • De mogelijkheid om ambities van MKB-bedrijven waar te maken.
  • Jaarlijks een update van de ontwikkelingen binnen het bedrijf.
  • Maandelijkse terugbetaling van de lening in de vorm van rente en aflossing.
  • Inzicht in de performance van hun portefeuille via het ‘mijn Collin account’.

Bent u nog niet bekend met crowdfunding in het algemeen en investeren via Collin in het bijzonder? Lees dan eerst de informatie bij Wat is crowdfunding? en Hoe werkt investeren? om te bepalen of investeren via crowdfunding bij u past. Raadpleeg ook de Veelgestelde vragen en Risico’s over investeren via Collin.
Bij Collin worden lineaire leningen verstrekt aan ondernemers, waarbij de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 10 jaar is. Als investeerder ontvangt u maandelijks terugbetaling in de vorm van rente en aflossing.
Om spreiding van het beleggingsrisico te stimuleren adviseert Collin om slechts een deel van uw vermogen te beleggen via crowdfunding en dit te spreiden over minimaal 5 à 10 en bij voorkeur 20 of meer leningen. Wij stimuleren deze spreiding met ons Loyaliteitsprogramma. Dit programma geeft u een aantrekkelijke korting op de beheervergoeding, afhankelijk van het totaal geïnvesteerde bedrag en vooral het aantal investeringen. Kijk voor meer informatie over de vergoedingen van onze diensten onder Tarieven.

Investeerderstoets
Sinds 1 april 2016 heeft de AFM verplicht gesteld dat iedere particuliere investeerder bij investeringen boven de € 500,- de investeerderstoets moet doen. Wanneer bij een volgende investering het totale investeringsbedrag boven de € 5.000,- of een veelvoud daarvan uitkomt, dan moet er een verkorte herhaaltoets gedaan worden. Deze toets komt, indien van toepassing, terug tijdens de investering in een leningaanvraag.

Investeren bij Collin

Aantrekkelijk rendement
Kredietwaardige leningen
Loyaliteitsprogramma

Blijf op de hoogteJa, ik wil ook nieuwe lening alerts ontvangen!

Heeft u vragen?

Voor een snel antwoord op uw vraag, kijkt u bij de Veelgestelde vragen.

Vindt u daar uw antwoord niet? Neemt u dan contact op met onze servicedesk. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

E-mail: info@collincrowdfund.nl

Telefoon:
085 - 401 65 46

Bereikbaarheid:
Werkdagen van 9 - 21 uur.

Facebook Beoordeling
4.6