Team

Vacatures

Interesse om ons team te versterken? Kijk dan op de vacature pagina.

Directie

Het directieteam van Collin Crowdfund bestaat uit twee ervaren kredietverleners (met samen ruim 50 jaar bankervaring) en één financieel manager.

Jeroen ter Huurne MBA

Algemeen Directeur

Jeroen (1960) heeft ruim 30 jaar ervaring in de bancaire sector, waarvan de laatste 22 jaar in directiefuncties. Jeroen is getrouwd, woont in Udenhout en is trotse vader van drie werkende zoons (waarvan één bij Collin). In het weekend kun je Jeroen tegenkomen op de mountainbike, in de Loonse en Drunense Duinen. Jeroen is (mede)oprichter en DGA van Collin Crowdfund.

Jeroen: “Traditioneel financieren via de bank en crowdfunding gaan prima hand in hand. Co-financiering is toekomstgericht. De ondernemer maakt zo optimaal gebruik van de oude en van de nieuwe wereld.”

Jan-Willem Onink

Commercieel Directeur

Jan-Willem (1966) heeft circa 26 jaar MKB-ervaring in diverse (directie-) functies bij grote financiële instellingen. Jan-Willem kent het MKB als zijn broekzak, zit graag aan tafel bij de ondernemer zelf en hoort steeds dat tijden blijvend veranderd zijn. Jan-Willem woont met zijn gezin in Elst. Hij maakt graag reizen, voelt zich lekker in de sneeuw en is samen met zijn twee zoons fanatiek in voetbal en golf.

Jan-Willem: “We leven in een nieuwe realiteit waarin de rol van de traditionele financier aan het kantelen is. Ik vind het echt inspirerend om met de onderscheidende dienstverlening van Collin Crowdfund een bijdrage te leveren aan het nieuwe pallet van financieringsmogelijkheden voor ondernemend Nederland.”

Drs. Bas Denissen RA

Directeur Bedrijfsmanagement/CFO

Bas (1971) heeft 26 jaar ervaring in diverse financiële (management) functies. Bas was voorheen werkzaam bij zowel accountantsorganisaties als grote ondernemingen en was de laatste drie jaar als zelfstandig interim-manager actief. Met name het optimaliseren van (financiële) processen en systemen en het bouwen aan wendbare maar toch beheersbare organisaties, doet hem deugd. Bas woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Tilburg. In zijn vrije tijd geniet hij van het Bourgondische Brabantse leven. Ook tref je hem regelmatig aan op of langs de sportvelden.

Bas: “Vertrouwen en transparantie nemen een steeds prominentere plaats in binnen de financiële sector. Collin Crowdfund staat voor kwaliteit in een groeiende dynamische omgeving. De uitdaging bestaat eruit om zowel richting leningnemers, investeerders als de andere belanghebbenden aantoonbaar “in control” te zijn en blijven.”

De juridische structuur van Collin Crowdfund N.V. en de Stichtingen kunt u hier bekijken.

Servicedesk

De klanten van Collin komen via de site, e-mail en telefoon in contact met de Servicedesk van het online crowdfund platform. Deze medewerkers vormen het kloppend hart van onze binnendienst.

Varsha Motiram

Servicedesk

Varsha (1994) heeft na haar opleiding bank en verzekeringen een aantal jaren ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche. Haar vrije tijd spendeert ze graag met familie en vrienden en verder is ze regelmatig te vinden in de sportschool.

Varsha: “Het bedrijf van de ondernemer laten groeien d.m.v. investeerders welke er een mooi rendement uit kunnen halen is een win-win situatie en hier werk ik graag aan mee.”

Stijn Cuijpers

Servicedesk

Stijn Cuijpers (1999) studeert Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Innovatie management en procesverbetering zijn aspecten van zijn studie die hem aanspreken. Naast studie en werk houdt Stijn zich bezig met sport (voetbal, survival, snowboarden), en leuke dingen doen met vrienden en familie.

Stijn: “Crowdfunding biedt mooie kansen en oplossingen voor zowel de ondernemer als de investeerder. Om hier deel van uit te maken is ontzettend interessant, en ik hoop dat ik hier bij Collin Crowdfund veel zal leren over de wereld van crowdfunding.”

Interne Crowdfund Coaches

Zij begeleiden leningnemers tijdens het aanvraagtraject, waarbinnen zij ook bij de ‘oordeelsvorming’ inzake de kredietwaardigheid van het bedrijf een belangrijke positie innemen.

Simone Denissen-Kafoe BBA

Crowdfund Coach

Simone (1994) heeft de opleiding Bedrijfskunde Management, Economie & Recht gevolgd op de Avans in Den Bosch. Daarna heeft zij 3 jaar ervaring opgedaan in de bancaire sector. Hierbij heeft zij zich gespecialiseerd in de lease branche. Simone woont samen met haar man en zoontje in Tilburg. Naast haar werk vindt Simone het belangrijk tijd door te brengen met haar gezin, familie en vrienden.

Simone: “Crowdfunding is ruimte geven aan kredietnemers om te kunnen groeien door het matchen met de juiste investeerders. Deze financieringsvorm biedt de mogelijkheid om zowel investeerder als kredietnemer te bedienen. Dit is een mooie uitdaging voor mij.”

Niels Kampschuur

Crowdfund Coach

De Haagsche Niels (1982) is na zijn Bachelor Commerciële Economie aan de slag gegaan als Kredietspecialist op de Intensief Beheer afdeling van ING. Na een aantal jaren maakte hij de overstap naar de front-office als Relatiemanager MKB.

Na een paar jaar werken als relatiemanager bij ING, besloot Niels om meer zingevend werk te gaan doen. Hij sloot zich aan bij Schuldhulpmaatje en ging mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan helpen.

Na twee jaren mensen helpen heeft Niels weer ontzettend veel zin om zijn opgebouwde bancaire kennis in te zetten voor een bedrijf die met twee benen in de toekomst staat. Met deze opgebouwde kennis en kunde Collin verder helpen te groeien in Zuid Holland, mensen met elkaar te verbinden en  investeerders goede rendementen te bezorgen.

Naast werken vindt Niels het fijn om te klussen, golfen en te toeren door Italië.

Niels: ”Ik denk altijd in oplossingen, kansen en mogelijkheden. In een ‘ja mits’ en niet in een ‘nee want’. Crowdfinance past hierdoor beter bij mij.”

Brian von Kriegenbergh BBA

Crowdfund Coach

Brian (1981) heeft na zijn HEAO studie bedrijfseconomie ruim 12 jaar commerciële ervaring opgedaan waarvan 6 jaar binnen de zakelijke kredietverlening en afgelopen jaren als new business accountmanager binnen het MKB. Hij is een open, enthousiaste en betrokken gesprekspartner waardoor hij relaties aan zich weet te binden. Brian staat midden in het leven en woont samen met zijn vrouw en jonge zoon (okt. 2019) in Eindhoven. In zijn vrije tijd kookt hij graag met vrienden, bezoekt hij de sportschool en maakt hij mooie reizen.

Brian: “Crowdfunding is een moderne manier van financieren die ondernemers de kans geeft out of the box te denken en zakelijke dromen te realiseren door het vertrouwen dat zij van verschillende investeerders krijgen. Ik vind het een leuke uitdaging om met ondernemers te sparren over de beste (financierings)oplossing voor hun bedrijf.”

Martin Laurijssen BBA

Crowdfund Coach

Martin (1988) is na zijn opleiding aan de Hotel Management School te Maastricht, drie jaar gedetacheerd geweest in de bancaire sector. In deze tijd specialiseerde hij zich in de lease branche. Martin woont samen met zijn vriendin en kinderen in Gilze. Naast dat hij graag tijd doorbrengt met zijn familie, probeert hij zoveel mogelijk tijd vrij te maken om dingen met vrienden te kunnen doen.

Martin: “Middels crowdfunding kunnen investeerders een mooi rendement behalen en daarmee ondernemers helpen groeien.”

Marijke Panis BBA

Crowdfund Coach

Marijke (1995) heeft met succes de opleiding Bedrijfskunde Management, Economie & Recht afgerond op Fontys Hogescholen te Eindhoven. Gedurende de opleiding heeft ze ervaring opgedaan binnen diverse disciplines, hierbij valt te denken aan IT, procesoptimalisatie en personeelszaken. Naast het werk is Marijke vaak te vinden in de sporthal, waar ze de sport handbal beoefent.

Marijke: “Crowdfunding is een perfecte financieringsoplossing wanneer naamsbekendheid en imago een extra boost kunnen gebruiken. Met behulp van crowdfunding kunnen diverse investeerders ondernemers helpen bij de groei van hun bedrijf.”

Stijn Vermeulen BSc

Crowdfund Coach

Stijn (1998) is bezig aan zijn laatste jaar op de opleiding Bedrijfseconomie aan Tilburg University. Hij heeft tijdens zijn opleiding veel theoretische kennis op gedaan in accountancy, finance, management en marketing. Naast deze kennis wil hij graag veel in de praktijk gaan leren bij Collin Crowdfund en zich op persoonlijke vlakken tegelijkertijd verder ontwikkelen.

In zijn vrije tijd houdt hij van voetballen, fitnessen en op vrijdag de stad in gaan. 

Stijn: “Crowdfunding is een nieuwe manier van investeren die ondernemers tegelijkertijd mogelijkheden biedt om kapitaal op te halen. Verder groeit Crowdfunding enorm snel in populariteit. Daarom vind ik het interessant om bij Collin Crowdfund in deze markt actief te zijn. Ik hoop hier veel te leren over Crowdfunding en me verder persoonlijk te ontwikkelen.”

Janelle Maas

Crowdfund Coach

Janelle Maas (1998) is tijdens haar opleiding Fiscaal Recht en Economie aan Hogeschool Eindhoven 3,5 jaar werkzaam geweest bij een particuliere financieringsmaatschappij. Tijdens deze opleiding is zij erachter gekomen dat zij het liefst bezig is met financieringen en heeft zij bij het afronden van haar studie gekozen de overstap te maken naar Collin Crowdfund om zich daar meer bezig te kunnen houden met zakelijke financieringen. In haar vrije tijd reist ze graag, spreekt ze graag af met vrienden of familie en houdt ze van dansen.

Janelle: ”Transparante ondernemers die mooie plannen hebben voor hun bedrijf en investeerders die verder kijken dan alleen het vullen van hun eigen portemonnee. Crowdfunding is een mooie manier van financieren waarbij niet alleen wordt beoordeeld op harde cijfers, maar waarbij ook vertrouwen een grote rol speelt. Ik lever graag een bijdrage om deze gave markt een stapje verder te kunnen helpen!’’

Overige afdelingen

Roel van de Plas

Controller

Roel (1993) heeft de opleiding Bedrijfskunde Management Economie & Recht gevolgd op de Fontys te Eindhoven. Structuur aanbrengen en processen verbeteren zijn aspecten van het bedrijfsleven die hem aanspreken. In zijn vrije tijd gaat hij graag voetballen, hardlopen of doet hij aan karaoke. Naast zijn werk brengt hij graag tijd door met zijn familie en vrienden.

Roel: “Crowdfunding is een markt waar veel ontwikkelingen in plaatsvinden. Het is dan ook een uitdaging om bij een bedrijf als Collin Crowdfund, dat zich in deze markt bevindt, te mogen werken. Het is een bedrijf dat vol in ontwikkeling is, waarin het belangrijk is dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt.”

Paul Roovers

Assistent controller

Paul Roovers(1998) is student op de opleiding Bedrijfsmanagement MKB aan de Fontys Hogeschool te Tilburg. Aangezien de opleiding erg bedrijfsgericht is en optimalisatie van processen centraal staat, wil Paul graag zijn kennis die hij hier verkregen heeft toepassen in de praktijk. In zijn vrije tijd is Paul regelmatig te vinden op de judomat of brengt hij tijd door met zijn familie en vrienden.

Paul: Crowdfunding is voor MKB’ers een erg interessante manier om een investering te doen. Het is dan ook erg mooi om deel uit te maken van een organisatie die ondernemers op deze manier helpt aan de financiering.

Tom van Wanrooij BBA

Quality Manager

Tom (1992) heeft in 2014 zijn HBO opleiding aan de Academie voor Marketing en Business Management afgerond. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel en hij zal dit door middel van een positieve, maar ook kritische blik waarborgen. Tom woont samen met zijn vriendin in het Brabantse Made. Naast zijn werkzaamheden bij Collin is hij sportief ingesteld. Hij is zowel in de sportschool als op het voetbalveld te vinden.

Tom: “Middels Crowdfunding is er een nieuwe manier van financiering ontstaan. Het is mooi om te zien hoe bij Collin Crowdfund het kwaliteitsniveau hoog wordt gehouden. Met als resultaat de ondernemers hun dromen te laten realiseren en de investeerders te laten profiteren van een hoog rendement.”

Bram ter Huurne BBA

Information Manager

Bram (1989) heeft 1 jaar ervaring in de bancaire sector. Bram heeft een HBO opleiding Commerciële Economie gevolgd. Naast zijn studie maakte hij deel uit van de jongerenraad van een grote bancaire instelling. Tijdens deze periode is bij hem de interesse in de financiële wereld echt begonnen. Hij is verder veel te vinden in de sportschool en houdt van reizen.

Bram: “Het zijn op dit moment in Nederland geen makkelijke tijden voor zowel investeerders als ondernemers. Laten we er samen alles aan doen om elkaar verder te helpen.”

Walter Verburgt BSc

Information Manager

Walter (1993) sloot in 2018 de opleiding Business IT & Management af aan Avans Hogeschool Breda. Een eerdere, uitdagende stage bij Collin Crowdfund en een complex afstudeertraject bij een softwareontwikkelaar hebben zijn kennis van IT en al haar facetten sterk verbreed. Kennis die in een dynamische organisatie als Collin optimaal kan worden ingezet. Walter houdt zich naast zijn werk veel bezig met sport, fotografie en muziek. Ook zet hij zich als vrijwilliger in voor Stichting Jeugd en Rouw Breda en verleent hij deze organisatie onder meer technische hulp.

Walter: ‘’Het continu vernieuwende platform van Collin stelt me in staat mijn steentje bij te dragen aan het realiseren van dromen van ondernemers. Het ‘waarom’ van de organisatie geeft me energie en biedt toekomstbestendigheid in de dynamische wereld van crowdfunding.’’

Ilse Peeters

Information Manager

Ilse (1995) is tijdens haar studie ‘Innovation Management’ aan de TU Eindhoven gefascineerd geraakt door de mogelijkheden die IT en data een organisatie bieden. Tijdens haar onderzoekstage in Noorwegen richtte zij zich op verschillende crowdfunding platformen. Bij Collin Crowdfunding wilt ze deze kennis en ervaring toepassen. In haar vrije tijd reist, leest, wandelt en kookt ze graag.

Ilse: ‘’Er zijn volop ontwikkelingen in de crowdfunding markt. Data kan helpen om de juiste richting te kiezen.’’

Rick van Griensven BBA

Salesmanager

Rick van Griensven (1994) heeft zijn HBO opleiding Commerciële Economie (BBA) afgerond aan de Avans Hogeschool, te Breda. Hij is afgestudeerd bij Collin en daarna direct aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker en tevens eerste aanspreekpunt voor Knab Crowdfunding powered by Collin. Ten slotte is hij een groot voetbalfanaat, waardoor hij in het weekend ook vaak op of naast het veld te vinden is.

Rick: “In een wereld van razendsnelle innovaties zie je het succes van financiering door middel van crowdfunding hard groeien. Het is inspirerend om te zien hoe Collin Crowdfund de ambities van ondernemers waarmaakt, door ze samen te brengen met serieuze investeerders!”

Jolanda ter Huurne BSc

Financiële- en personeelsadministratie / logistiek

Jolanda (1960) is al sinds het begin betrokken bij Collin Crowdfund. Jolanda houdt zich dagelijks bezig met administratieve- en logistieke zaken. Inderdaad, de echtgenote en moeder van. In haar vrije tijd leest Jolanda veel, wandelt ze graag en houdt ze van tuinieren.

Jolanda: “Waar ondernemers vaak bij de bank tegen een dichte deur lopen, is er bij crowdfunding plek voor allerhande MKB-ers. De bedrijven die bij Collin een lening hebben lopen, verschillen van agrariërs, innovatieve bedrijven, horeca en alles ertussen in. Het geeft een goed gevoel om het MKB te helpen groeien.”

Ferdy van de Plas BBA

Intensief Beheer

Ferdy (1991) heeft zijn HBO opleiding SPECO-CE (commerciële economie) afgerond. Hij is een groot sportfanaat, zijn weekenden brengt hij dan ook voornamelijk door op het voetbalveld. Naast werken en sporten probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn familie en vrienden.

Ferdy: “Middels crowdfunding zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor zowel ondernemers als investeerders, waarbij een win-win situatie het gewenste uitgangspunt is.”

Tim van Vechel

Intensief Beheer

Tim (1995) heeft in juni 2019 zijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond. Tijdens zijn opleiding Bedrijfseconomie heeft hij zich voornamelijk gefocust op de onderwerpen financiering en procesoptimalisatie. Tim besteedt zijn vrije tijd graag aan hardlopen en mountainbiken. Daarnaast is hij graag in het gezelschap van zijn vrienden en familie.

Tim: “Crowdfunding kan het onmogelijke mogelijk maken voor ondernemers. In de huidige tijd van lage rentes kan Collin Crowdfund een prima alternatief bieden voor het behalen van rendement voor investeerders. Collin Crowdfund brengt op een moderne en transparante manier vraag en aanbod samen.”

Sophie Bekkers

Stagiair beheer

Sophie (1998) is derdejaars studente van de opleiding Finance Tax and Advice aan de Fontys in Eindhoven. Tijdens haar studie is ze werkzaam bij de Lidl als assistent supermarkt manager. Daarnaast geeft ze wiskundebijles aan twee havo-studentes. Naast het werken en studeren vindt Sophie vindt het leuk om te tennissen of te borrelen met vrienden en familie.

Sophie: “Omdat mijn studie breed georiënteerd is op financieel vlak, vind ik het boeiend om tijdens mijn stage bij Collin Crowdfund met de verschillende aspecten van crowdfunding kennis te maken.”

Paul Schuurbiers

Bedrijfsjurist

Paul Schuurbiers (1994) heeft in 2019 de opleiding Ondernemingsrecht aan Tilburg University afgerond. De juridische kennis die hij daar heeft opgedaan past hij toe binnen Collin en hij specialiseert zich in de crowdfundingmarkt.
Paul is in zijn vrije tijd vaak op de tennisbaan te vinden en onderneemt graag leuke dingen met zijn vrienden.

Paul: “Collin Crowdfund is een persoonlijke bruggenbouwer in de groeiende dynamische wereld van crowdfunding. Ik vind het mooi om te zien hoe crowdfunding ondernemers en investeerders samenbrengt. Collin Crowdfund staat daarbij voor vertrouwen en transparantie door het leveren van maatwerk. Ik haal energie uit het juridisch optimaliseren van crowdfunding binnen Collin.”

Jasper van Berkel

Binnendienst

Jasper volgt momenteel de studie commerciële economie op Fontys Hogescholen in Eindhoven. Tijdens de opleiding heeft Jasper veel verschillende projecten gedaan en kennis gemaakt met verschillende vakken zoals: marketing, sales, bedrijfseconomie en recht. Jasper denkt dat het na twee jaar de hoogste tijd is om al deze kennis toe te passen in het werkveld bij Collin Crowdfund. In zijn vrije tijd is hij dagelijks bezig met sport (hockey & fitness) en kan je hem op vrijdagavond vinden in de kroeg.

Jasper: “Momenteel ben ik nog niet helemaal thuis in de wereld van crowdfunding, maar ik denk dat het een mooie manier is om als ondernemer op een alternatieve wijze aan je investering te komen voor je project of onderneming. Ik hoop daarnaast dat ik tijdens mijn stageperiode mezelf kan ontwikkelen zowel als commercieel econoom en als persoon.”

Bailey Smets

Binnendienst

Bailey (2000) is bezig met zijn derde jaar van de opleiding Commerciële Economie Leisure Management aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Belangrijke vakken van deze opleiding zijn bedrijfsrecht, marketing, sales, bedrijfseconomie en eventmanagement. Gedurende de opleiding heeft hij een aantal projecten geschreven en uitgevoerd. Een van deze projecten betrof het ontwikkelen van een nieuw product, het schrijven van een ondernemersplan en het uitvoeren van dit plan. Nu vindt Bailey het interessant om meer inzicht te krijgen in de financiële kanten van het ondernemerschap. Na het afronden van zijn minor begint hij met veel enthousiasme aan zijn stage bij Collin Crowdfund. In zijn vrije tijd is hij vaak sportief bezig en vindt het leuk om met vrienden uit te gaan.

Bailey: “Na een aantal jaar vooral met theorie bezig te zijn geweest, kijk ik nu erg uit naar leren in de praktijk tijdens mijn stage bij Collin Crowdfund. Ik vind het interessant om hier te zien hoe ondernemers d.m.v. crowdfunding hun plannen kunnen waarmaken.”

Externe adviseurs

Deze externe adviseurs worden ingeschakeld door Collin indien er specialistische kennis nodig is voor het opstellen en/of tussentijds aanpassen van specifieke leningvoorwaarden.

Dennis van den Berg

Adviseur

Dennis (1962) heeft ruim 32 jaar ervaring in de bancaire sector in welke periode alle facetten van de zakelijke kredietverlening voorbij zijn gekomen. De laatste 12 jaar heeft hij zich bekwaamd in het specialistische vakgebied van Intensief Beheer. Binnen dit vakgebied heeft hij de verbinding gezocht tussen bank en ondernemer om, gegeven de situatie en met respect voor ieders belang, het optimale resultaat te bereiken.
Dennis woont samen met zijn vrouw in Capelle aan den IJssel. De twee kinderen (28 en 25) zijn inmiddels allebei de deur uit. In zijn vrije tijd kun je hem af en toe in de sportschool, op de golfbaan of fietsend/wandelend in de natuur tegenkomen.

Dennis: “In de Crowdfunding markt lijken prima kansen te liggen om het vertrouwen van ondernemers en investeerders te bundelen in een mooie financieringsoplossing. Maar ook als het de onderneming (tijdelijk?) minder gaat moet zorgvuldig met de belangen van beide partijen worden omgegaan.”

Martin van Boxtel

Adviseur

Martin (1965) heeft circa 30 jaar ervaring in de bancaire sector als sparringpartner voor familiebedrijven en in diverse managementfuncties. In goede en slechte tijden is hij betrokken bij de strategische keuzes, investeringen en (her)financieringen van ondernemers. Martin is een bruggenbouwer die de verbinding maakt tussen ondernemer en financiers, waarbij hij een (financierings)oplossing op maat realiseert. Hij woont samen met zijn vrouw in Beek en Donk en is de trotse vader van een zoon en een dochter. Martin geniet van de natuur (wandelen/fietsen), maar ook van het gemoedelijke Brabantse leven.

Martin: “Ik geloof dat ondernemers hun toekomstplannen sneller en beter realiseren als hun bedrijfsfinanciering een stevig en duurzaam fundament kent. Juist vanwege nieuwe alternatieve financieringsoplossingen waaronder crowdfunding kan ieder goed businessplan -ongeacht de levensfase van de onderneming- gefinancierd worden.”