Team

Het directieteam van Collin Crowdfund bestaat uit twee ervaren kredietverleners (met samen ruim 50 jaar bankervaring) en één financieel manager:

Jeroen ter Huurne MBA

Algemeen Directeur

Jeroen (1960) heeft ruim 30 jaar ervaring in de bancaire sector, waarvan de laatste 22 jaar in directiefuncties. Jeroen is getrouwd, woont in Udenhout en is trotse vader van drie werkende zoons (waarvan één bij Collin). In het weekend kun je Jeroen tegenkomen op de mountainbike, in de Loonse en Drunense Duinen. Jeroen is (mede)oprichter en DGA van Collin Crowdfund.

Jeroen: “Traditioneel financieren via de bank en crowdfunding gaan prima hand in hand. Co-financiering is toekomstgericht. De ondernemer maakt zo optimaal gebruik van de oude en van de nieuwe wereld.”

Jan-Willem Onink

Commercieel Directeur

Jan-Willem (1966) heeft circa 26 jaar MKB-ervaring in diverse (directie-) functies bij grote financiële instellingen. Jan-Willem kent het MKB als zijn broekzak, zit graag aan tafel bij de ondernemer zelf en hoort steeds dat tijden blijvend veranderd zijn. Jan-Willem woont met zijn gezin in Elst. Hij maakt graag reizen, voelt zich lekker in de sneeuw en is samen met zijn twee zoons fanatiek in voetbal en golf.

Jan-Willem: “We leven in een nieuwe realiteit waarin de rol van de traditionele financier aan het kantelen is. Ik vind het echt inspirerend om met de onderscheidende dienstverlening van Collin Crowdfund een bijdrage te leveren aan het nieuwe pallet van financieringsmogelijkheden voor ondernemend Nederland.”

Drs. Bas Denissen RA

Directeur Bedrijfsmanagement/CFO

Bas (1971) heeft 26 jaar ervaring in diverse financiële (management) functies. Bas was voorheen werkzaam bij zowel accountantsorganisaties als grote ondernemingen en was de laatste drie jaar als zelfstandig interim-manager actief. Met name het optimaliseren van (financiële) processen en systemen en het bouwen aan wendbare maar toch beheersbare organisaties, doet hem deugd. Bas woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Tilburg. In zijn vrije tijd geniet hij van het Bourgondische Brabantse leven. Ook tref je hem regelmatig aan op of langs de sportvelden.

Bas: “Vertrouwen en transparantie nemen een steeds prominentere plaats in binnen de financiële sector. Collin Crowdfund staat voor kwaliteit in een groeiende dynamische omgeving. De uitdaging bestaat eruit om zowel richting leningnemers, investeerders als de andere belanghebbenden aantoonbaar “in control” te zijn en blijven.”

De juridische structuur van Collin Crowdfund N.V. en de Stichtingen kunt u hier bekijken.

Lenen bij Collin

99,4% succesvol gefund
Hulp Crowdfund Coach
Korte doorlooptijd

Introductie lenen

Collin lenen video

Blijf op de hoogteJa, ik wil ook nieuwe lening alerts ontvangen!

Heeft u vragen?

Voor een snel antwoord op uw vraag, kijkt u bij de Veelgestelde vragen.

Vindt u daar uw antwoord niet? Neemt u dan contact op met onze servicedesk. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

E-mail: info@collincrowdfund.nl

Telefoon:
085 - 401 65 46

Bereikbaarheid:
Werkdagen van 9 - 17.30 uur.

Staf afdeling

Bram ter Huurne BBA

Information Manager

Bram (1989) heeft 1 jaar ervaring in de bancaire sector. Bram heeft een HBO opleiding Commerciële Economie gevolgd. Naast zijn studie maakte hij deel uit van de jongerenraad van een grote bancaire instelling. Tijdens deze periode is bij hem de interesse in de financiële wereld echt begonnen. Hij is verder veel te vinden in de sportschool en houdt van reizen.

Bram: “Het zijn op dit moment in Nederland geen makkelijke tijden voor zowel investeerders als ondernemers. Laten we er samen alles aan doen om elkaar verder te helpen.”

Loes Goossens BBA

Directiesecretaresse / senior medewerker communicatie

Loes Goossens BBA (1992) heeft in 2014 haar HBO opleiding International Business & Languages afgerond. Hierna heeft zij een traineeship gevolgd om zich te specialiseren in E-Commerce en daarna werkervaring opgedaan als project manager voor een aantal webshops in de ouderenzorg. Doordat ze breed is opgeleid leek het haar een fantastische uitdaging om communicatie taken te combineren met het ondersteunen van de CEO en de directie als directiesecretaresse binnen Collin Crowdfund. Loes houdt erg van koken, sporten en reizen; de mooiste reis die zij heeft gemaakt is naar Mauritius, waar zij een half jaar stage heeft gelopen.

Loes: “Een gouden combinatie tussen doorgewinterde financiers met bakken ervaring en jonge mensen met innovatieve ideeën die razendsnel kunnen schakelen. Dat is Collin Crowdfund. Een onderneming met vooruitstrevende technologie, maar waar we iedere dag met z’n allen beginnen rondom ons grote whiteboard met post-its om de dag te bespreken.”

Jan van Kemenade MBA

Adviseur

Jan (1956) heeft ruim 37 jaar ervaring als MKB-adviseur en in diverse(directie-)functies in het bankwezen. Hij is een professioneel sparringpartner voor ondernemers bij het maken van strategische keuzes; in goede en slechte tijden. Jan investeert in de relatie en combineert betrokkenheid met een pragmatische en resultaatgerichte aanpak. Hij woont in Boxtel en geniet graag op actieve wijze (fietsen, wandelen) van de natuur en zijn kleinkinderen.

Jan: “Sinds de kredietcrisis zijn de financieringsmogelijkheden fundamenteel gewijzigd wat het MKB voor grote uitdagingen plaatst. Ik vind het inspirerend om de MKB-ondernemer te helpen hierin zijn weg te vinden; daar geniet ik van. De toonaangevende rol die Collin Crowdfund daarin bekleedt past daar uitstekend in.”

Martin van Boxtel

Adviseur

Martin (1965) heeft circa 30 jaar ervaring in de bancaire sector als sparringpartner voor familiebedrijven en in diverse managementfuncties. In goede en slechte tijden is hij betrokken bij de strategische keuzes, investeringen en (her)financieringen van ondernemers. Martin is een bruggenbouwer die de verbinding maakt tussen ondernemer en financiers, waarbij hij een (financierings)oplossing op maat realiseert. Hij woont samen met zijn vrouw in Beek en Donk en is de trotse vader van een zoon en een dochter. Martin geniet van de natuur (wandelen/fietsen), maar ook van het gemoedelijke Brabantse leven.

Martin: “Ik geloof dat ondernemers hun toekomstplannen sneller en beter realiseren als hun bedrijfsfinanciering een stevig en duurzaam fundament kent. Juist vanwege nieuwe alternatieve financieringsoplossingen waaronder crowdfunding kan ieder goed businessplan -ongeacht de levensfase van de onderneming- gefinancierd worden”.  

Jolanda ter Huurne BSc

Financiële- en personeelsadministratie / logistiek

Jolanda (1960) is al sinds het begin betrokken bij Collin Crowdfund. Jolanda houdt zich dagelijks bezig met administratieve- en logistieke zaken. Inderdaad, de echtgenote en moeder van. In haar vrije tijd leest Jolanda veel, wandelt ze graag en houdt ze van tuinieren.

Jolanda: “Waar ondernemers vaak bij de bank tegen een dichte deur lopen, is er bij crowdfunding plek voor allerhande MKB-ers. De bedrijven die bij Collin een lening hebben lopen, verschillen van agrariërs, innovatieve bedrijven, horeca en alles ertussen in. Het geeft een goed gevoel om het MKB te helpen groeien.”

Charl Jochems MBA

Ketenmanager

Charl (1963) heeft 27 jaar ervaring in de financiële sector. In diverse commerciële functies deed hij brede zakelijke financieringskennis en verkoopervaring op. Daarna heeft hij in verschillende management- en directiefuncties leiding gegeven. Hij specialiseerde zich vanaf 2003 als veranderkundige. Hiervoor studeerde hij ook aan de Nyenrode Business Universiteit. Hij rondde die studie in 2007 cum laude af met het wetenschappelijk onderzoek ”Harde zakelijkheid door soft controls”. Vanuit zijn eigen Clue Management BV heeft hij de afgelopen 10 jaar diverse teams begeleid in het opnieuw ontdekken van eigen kracht en kwaliteit. Kernwoorden die verder bij Charl passen zijn integer, betrouwbaar, vrijheid en plezier. In de weekenden is hij te vinden op het hockeyveld en op de golfbaan. Charl woont in Etten-Leur, is getrouwd met zijn lief Katrien en is trotse vader van twee mooie dochters Anne en Marleen.

Charl: ”Waar banken nog worstelen met de kosten van wantrouwen, weet Collin de economische voordelen van vertrouwen waar te maken” 

Servicedesk

De klanten van Collin komen via de site, e-mail en telefoon in contact met de Servicedesk van het online crowdfund platform. Deze medewerkers vormen het kloppend hart van onze binnendienst.

Thea Mallens

Servicedesk

Thea (1957) heeft bijna 40 jaar gewerkt in diverse ondersteunende en commerciële functies in de bancaire sector. Service verlenen richting zowel de klanten als haar collega’s is haar met de paplepel ingegoten. Ze houdt van aanpakken en dienstverlening zit in haar hart. Thea is getrouwd, heeft 3 kinderen: twee dochters en een zoon, twee studerend en één inmiddels werkend. In haar vrije tijd is Thea actief met zwemmen, tennissen, wandelen en vertoeft ze vaak in Zeeland. Graag maakt ze ook tijd vrij voor vrijwilligerswerk, zoals Uurtje-Buurtje – een online dienstenplatform – of voor de sponsorcommissie van de plaatselijke tennisvereniging.

Thea: “Mijn motto is; saai kan altijd nog!” Ik verveel me nooit, ik werk graag in een uitdagende omgeving. Met een jong en enthousiast team in een nog relatief nieuw bedrijf dat vol in beweging is; dat geeft energie! Ik zie het werken bij Collin dan ook als een prachtige uitdaging.”

Tamara van Dongen BBA

Servicedesk

Tamara (1987) heeft na het behalen van haar diploma Officemanagement uitgebreid werkervaring opgedaan in de financiële dienstverlening in diverse ondersteunende functies. Vier jaar geleden heeft ze besloten om de opleiding Human Resource Management te gaan volgen en ze heeft deze opleiding inmiddels met goed gevolg afgesloten. Blijven ontwikkelen in ieders talent is voor haar erg belangrijk. Naast haar werk, reist en danst ze graag in haar vrije tijd. Tamara woont samen in Tilburg met haar man.

Tamara: “In de huidige maatschappij van individualisering, is het juist belangrijk om met elkaar samen te blijven werken. Investeer in elkaar; daar wordt de toekomst alleen maar beter van!”

Linda Teeuwen BA

Servicedesk

Linda (1979) gedreven, loyaal en servicegericht zijn woorden die bij haar passen. Linda volgde de opleiding Human Resource Management and Career Development.  Daarna werkte ze in diverse ondersteunende functies en projecten in de verzekeringswereld.  Linda woont in het mooie Oisterwijk met haar man en twee kinderen. In haar vrije tijd gaan ze graag wandelen aan zee. Haar motto: ‘’voor alles is een oplossing, opgeven bestaat niet.’’

Linda: Crowdfunding is de markt van de toekomst. De MKB-ers zijn nodig voor onze toekomst. Collin Crowdfund levert een positieve bijdrage aan de financieringsmogelijkheden. Deze dynamische organisatie geeft mij veel energie.”

Bart Braas

Servicedesk

Bart (1990) heeft na twee jaar door Europa te hebben gereisd met Cirque du Soleil zijn backpack weer uitgepakt. Tijdens dit avontuur droeg hij verantwoordelijkheid voor het lokale merchandise team. Daarvoor heeft hij in verschillende sectoren -van detailhandel tot zwembaden- zijn inzet getoond en kennis verbreed. Door dit brede spectrum van kennis en ervaring komt hij met een frisse blik en wereldlijke kijk de financiële sector in. Bart hoopt bij Collin verder te groeien en veel te leren. Bart heeft een passie voor films, muziek en manga.

Bart: “Met de komst van crowdfunding is er een nieuwe kijk op ondernemen en ontwikkelen ontstaan. We kunnen nu samen zorgen voor innovatie waar wij in geloven. Kansen geven die er anders niet waren geweest. Om zo samen dromen waar te maken.”

Joep Frijters

Servicedesk

Joep Frijters (1997) studeert momenteel Commerciële Economie in Breda. Hiervoor heeft hij de mbo-opleiding Middelbare Hotelschool afgerond in 2017. In het laatste jaar hiervan heeft hij een traineeship gevolgd bij de inkoop van een hotel bij Schiphol. Verder houdt hij veel van uiteten gaan en is zijn hobby en sport hockey.

Joep: “Crowdfunding is een markt die de laatste jaren veel ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Deze manier van financiering brengt ondernemers en investeerders bij elkaar om dromen waar te maken. Hoe mooi is het voor mij om in het eerste jaar van mijn opleiding bij dit bedrijf stage te lopen.”

Binnendienst

Rick van Griensven BBA

Sales & marketing

Rick van Griensven (1994) heeft zijn HBO opleiding Commerciële Economie (BBA) afgerond aan de Avans Hogeschool, te Breda. Hij is afgestudeerd bij Collin en daarna direct aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker en tevens eerste aanspreekpunt voor Knab Crowdfunding powered by Collin. Ten slotte is hij een groot voetbalfanaat, waardoor hij in het weekend ook vaak op of naast het veld te vinden is.

Rick: “In een wereld van razendsnelle innovaties zie je het succes van financiering door middel van crowdfunding hard groeien. Het is inspirerend om te zien hoe Collin Crowdfund de ambities van ondernemers waarmaakt, door ze samen te brengen met serieuze investeerders!”

Ferdy van de Plas BBA

Intensief Beheer

Ferdy (1991) heeft zijn HBO opleiding SPECO-CE (commerciële economie) afgerond. Hij is een groot sportfanaat, zijn weekenden brengt hij dan ook voornamelijk door op het voetbalveld. Naast werken en sporten probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn familie en vrienden.

Ferdy: “Middels crowdfunding zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor zowel ondernemers als investeerders, waarbij een win-win situatie het gewenste uitgangspunt is.”

Tom van Wanrooij BBA

Intensief Beheer

Tom (1992) heeft in 2014 zijn HBO opleiding aan de Academie voor Marketing en Business Management afgerond. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel en hij zal dit door middel van een positieve, maar ook kritische blik waarborgen. Tom woont samen met zijn vriendin in het Brabantse Made. Naast zijn werkzaamheden bij Collin is hij sportief ingesteld. Hij is zowel in de sportschool als op het voetbalveld te vinden.

Tom: “Middels Crowdfunding is er een nieuwe manier van financiering ontstaan. Het is mooi om te zien hoe bij Collin Crowdfund het kwaliteitsniveau hoog wordt gehouden. Met als resultaat de ondernemers hun dromen te laten realiseren en de investeerders te laten profiteren van een hoog rendement.”

Victor van Oppenraaij

Crowdfund Regisseur

Victor (1981) heeft na zijn studie geschiedenis in Nijmegen 8 jaar gewerkt in commerciële en procesmanagement functies in de bancaire sector. In deze periode heeft hij een post-HBO diploma Operational Audit gehaald. Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid voor hem en hij houdt ervan om hier dagelijks mee bezig te zijn. De liefde heeft hem naar Brabant gebracht. Nu is hij getrouwd, heeft 2 jonge kinderen: een zoon en een dochter. In zijn vrije tijd is Victor op het hockeyveld of in het bos op de mountainbike te vinden. Daarnaast doet hij graag leuke dingen met zijn gezin.

Victor: “Crowdfunding is een belangrijke alternatieve manier van financieren voor het MKB, die de komende jaren hard zal groeien. Ik zie het als een grote uitdaging om onze aanvragers en investeerders een hoog kwaliteitsniveau van onze dienstverlening te laten ervaren”

Diederick Horsten MSc

Crowdfund Regisseur / Crowdfund Coach

Diederick (1988) heeft bijna 4 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening, waarbij hij werkzaam is geweest in zowel de accountancy als de bancaire sector binnen de afdeling bijzonder beheer. Hij is sinds jaar en dag woonachtig in Veldhoven. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op het voetbalveld en zit hij graag op de mountainbike. Ten slotte drinkt hij graag een biertje met zijn vrienden.

Diederick: “Een combinatie van factoren zorgt voor het huidige succes van Collin Crowdfund. Naast de structureel lage rente zorgt de koppeling tussen de investeerder en de kredietnemer en de transparante manier van informatieverstrekking voor de ontwikkeling van Collin Crowdfund. Ik ben blij om deelgenoot te worden van dit proces.”

Roel van de Plas

Controller

Roel (1993) heeft de opleiding Bedrijfskunde Management Economie & Recht gevolgd op de Fontys te Eindhoven. Structuur aanbrengen en processen verbeteren zijn aspecten van het bedrijfsleven die hem aanspreken. In zijn vrije tijd gaat hij graag voetballen, hardlopen of doet hij aan karaoke. Naast zijn werk brengt hij graag tijd door met zijn familie en vrienden.

Roel: ”Crowdfunding is een markt waar veel ontwikkelingen in plaatsvinden. Het is dan ook een uitdaging om bij een bedrijf als Collin Crowdfund, dat zich in deze markt bevindt, te mogen werken. Het is een bedrijf dat vol in ontwikkeling is, waarin het belangrijk is dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt.

Stagiair(e)s

Mats de Rooij

Stagiair Sales

Ter afronding van zijn studie Commerciële economie is Mats de Rooij (1993) bezig met een afstudeeronderzoek voor Collin Crowdfund. Verder heeft hij veel affiniteit met horeca waar hij inmiddels ook al 10 jaar werkzaam in is. Ten slotte is hij een groot voetbalfanaat en houdt hij erg van reizen.

Mats: ”Als ondernemer wordt het je steeds moeilijker gemaakt om je eigen toekomst op te bouwen. Hoe mooi is het dan om dit samen te kunnen doen met anderen door crowdfunding. Deze nieuwe manier van financiële dienstverlening brengt mensen samen om verder te bouwen aan een mooie toekomst”.

Surath van den Boezem

Stagiair online marketing

Surath van den Boezem (1999) volgt momenteel de opleiding Small Business & Retail Management aan de Fontys in Eindhoven. Voor zijn opleiding doet hij een onderzoek bij Collin Crowdfund. Daarnaast is zijn kennis van online marketing bruikbaar voor Collin Crowdfund. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met sport en brengt hij graag tijd door met zijn vrienden.

Surath: ‘’In een tijd waarin de spaarrentes minimaal zijn wordt een alternatief zoals crowdfunding steeds interessanter. Met Collin Crowdfund als tussenpersoon doet zowel de investeerder als de ondernemer op een betrouwbare en verantwoorde manier zaken.”