Team

Vacatures

Interesse om ons team te versterken? Kijk dan op de vacature pagina.

Management Collin Crowdfund

Directie

Jeroen ter Huurne MBA

Algemeen Directeur / CEO

Jeroen (1960) heeft ruim 30 jaar ervaring in de bancaire sector, waarvan de laatste 22 jaar in directiefuncties. Jeroen is getrouwd, woont in Udenhout en is trotse vader van drie werkende zoons (waarvan één bij Collin). In het weekend kun je Jeroen tegenkomen op de mountainbike, in de Loonse en Drunense Duinen. Jeroen is (mede)oprichter en DGA van Collin Crowdfund.

Jeroen: “Traditioneel financieren via de bank en crowdfunding gaan prima hand in hand. Co-financiering is toekomstgericht. De ondernemer maakt zo optimaal gebruik van de oude en van de nieuwe wereld.”

Drs. Bas Denissen RA

Financieel Directeur / CFO

Bas (1971) heeft meer dan 30 jaar ervaring in diverse financiële (management / directie) functies. Bas was voorheen werkzaam bij zowel accountantsorganisaties als grote ondernemingen en daarna als zelfstandig interim-manager actief. Het zoeken naar creatieve maar ook transparante en robuuste oplossingen om financieringen van MKB-ondernemingen vorm te gegeven die zowel voor de leningnemers als investeerders leiden tot een mooi rendement doet hem deugd. Bas woont met zijn vrouw en twee dochters in Tilburg. In zijn vrije tijd geniet hij van het Bourgondische Brabantse leven. Ook tref je hem regelmatig aan langs de sportvelden.

Bas: “Vertrouwen en transparantie nemen een steeds prominentere plaats in binnen de financiële sector. Collin Crowdfund staat voor creativiteit en kwaliteit in een groeiende dynamische omgeving. De uitdaging bestaat eruit om zowel richting leningnemers, investeerders als de andere belanghebbenden aantoonbaar “in control” te zijn en blijven.”

Management Team

Ferdy van de Plas BBA

Manager Financieringen

Ferdy (1991) heeft zijn HBO opleiding Commerciële Economie afgerond en werkt sinds 2015 bij Collin.
Hij is een groot sportliefhebber en voetbalt bij de plaatselijke sportvereniging. Daarnaast besteedt hij graag tijd met zijn familie en vrienden.

Zijn aandachtsgebieden binnen Collin zijn:

 • Kredietacceptatie
 • Beheer (Recovery & Insolventie)
 • Commercie / Sales
 • Accountmanagement / Connected Crowdfund Adviseurs

Ferdy: “Middels crowdfunding zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor zowel ondernemers als investeerders, waarbij een win-win situatie het gewenste uitgangspunt is.”

Bram ter Huurne BBA

Innovation Manager

Bram (1989) heeft een HBO opleiding Commerciële Economie gevolgd en werkt sinds 2014 bij Collin.
Hij houdt van skydiven, motorrijden, reizen en is veel in de sportschool te vinden.

Zijn aandachtsgebieden binnen Collin zijn:

 • Marketing & Communicatie
 • IT
 • New business
 • Institutionals
 • Project management

Bram: “Het zijn op dit moment in Nederland geen makkelijke tijden voor zowel investeerders als ondernemers. Laten we er samen alles aan doen om elkaar verder te helpen.”

Roel van de Plas BBA

Manager Operations

Roel (1993) heeft de opleiding Bedrijfskunde Management Economie & Recht gevolgd op de Fontys te Eindhoven.
Naast zijn werk brengt hij graag tijd door met zijn familie en vrienden.

Zijn aandachtsgebieden binnen Collin zijn:

 • Servicedesk
 • Casemanagement
 • Finance / Control / Compliance
 • Facilitair
 • HR
 • Partnerbeheer

Roel: “Crowdfunding is een markt waar veel ontwikkelingen in plaatsvinden. Het is dan ook een uitdaging om bij een bedrijf als Collin Crowdfund, dat zich in deze markt bevindt, te mogen werken. Het is een bedrijf dat vol in ontwikkeling is, waarin het belangrijk is dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt.”

Servicedesk

De klanten van Collin komen via de site, e-mail en telefoon in contact met de Servicedesk van het online crowdfund platform. Deze medewerkers vormen het kloppend hart van onze binnendienst.

Varsha Motiram

Servicedesk

Varsha (1994) heeft na haar opleiding bank en verzekeringen een aantal jaren ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche. Haar vrije tijd spendeert ze graag met familie en vrienden en verder is ze regelmatig te vinden in de sportschool.

Varsha: “Het bedrijf van de ondernemer laten groeien d.m.v. investeerders welke er een mooi rendement uit kunnen halen is een win-win situatie en hier werk ik graag aan mee.”

Nynke Slegers

Servicedesk

Nynke Slegers (1999) is cum-laude afgestudeerd van het VWO TTO met de pakketten N&G en N&T. In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag, is ze sportief en spreekt ze graag af met vrienden voor een spelletjesavond.

Nynke: ‘’Wat het mooie is van Collin Crowdfund is dat het zorgt voor een betrouwbare omgeving voor zowel investeerder als ondernemer. Als servicedeskmedewerkster sta ik graag klaar voor al uw vragen en opmerkingen.’’ 

Interne Crowdfund Coaches

Zij begeleiden leningnemers tijdens het aanvraagtraject, waarbinnen zij ook bij de ‘oordeelsvorming’ inzake de kredietwaardigheid van het bedrijf een belangrijke positie innemen.

Paul Roovers

Case Manager

Paul Roovers (1998) heeft zijn opleiding Bedrijfsmanagement MKB afgerond aan de Fontys Hogeschool te Tilburg. Na het afstuderen heeft Paul de kans gekregen om als Business Controller verder te gaan bij Collin Crowdfund, wat een mooie aansluiting is op zijn studie. In zijn vrije tijd is Paul regelmatig te vinden op de judomat of brengt hij tijd door met zijn familie en vrienden.

Paul: “Crowdfunding is voor MKB’ers een erg interessante manier om een investering te doen. Het is dan ook erg mooi om deel uit te maken van een organisatie die ondernemers op deze manier helpt aan de financiering.”

Lars van Meer LLM

Crowdfund Coach

Lars van Meer (1983) heeft na zijn studies Bedrijfseconomie en Financieel recht jarenlang gewerkt als bedrijfsadviseur waarbij vestigingplaats- en haalbaarheidsonderzoeken werden uitgevoerd voor startende ondernemers en onderzoek werd verricht naar de levensvatbaarheid van gevestigde ondernemers. De afgelopen jaren heeft Lars zich toegelegd op de rol als financieringsspecialist waarbij hij invulling gaf aan de financieringswensen van ondernemers. Lars woont samen met zijn vriendin en 2 kinderen in Breda. Hij gaat graag uit eten met familie en vrienden en heeft een passie voor voetbal en hardlopen.

Lars: “Door middel van crowdfinance kunnen ondernemers hun dromen verwezenlijken en het biedt investeerders een mooi rendement. Zowel voor ondernemers als investeerders vormt crowdfinance een volwaardig alternatief voor bancaire financieringen.”

Marijke Panis BBA

Crowdfund Coach

Marijke (1995) heeft met succes de opleiding Bedrijfskunde Management, Economie & Recht afgerond op Fontys Hogescholen te Eindhoven. Gedurende de opleiding heeft ze ervaring opgedaan binnen diverse disciplines, hierbij valt te denken aan IT, procesoptimalisatie en personeelszaken. Naast het werk is Marijke vaak te vinden in de sporthal, waar ze de sport handbal beoefent.

Marijke: “Crowdfunding is een perfecte financieringsoplossing wanneer naamsbekendheid en imago een extra boost kunnen gebruiken. Met behulp van crowdfunding kunnen diverse investeerders ondernemers helpen bij de groei van hun bedrijf.”

Jennifer Kemp

Crowdfund Coach

Jennifer Kemp (1994) heeft de opleiding International Hospitality Management succesvol afgerond op NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Daarna heeft ze 3 jaar ervaring opgedaan in Human Resources bij de Radisson Hotel Group. Bij Collin Crowdfund wilt ze graag haar servicegerichte kennis toepassen en zichzelf ontwikkelen op het gebied van Crowdfunding. In haar vrije tijd kookt ze graag en vindt ze het gezellig om te borrelen en bordspelletjes te spelen met vrienden.

Jennifer: “Zoals we bij Collin zo goed verwoorden: samen leren is het doel. Dit is ook mijn doel.”

Audrey Franssen MSc

Crowdfund Coach

Audrey (1978) heeft een passie voor ondernemen, financiën en coaching. De eerste 10 jaar van haar werkende leven heeft ze ervaring opgedaan op het gebied van financiën en vastgoed. Naast bancaire ervaring met het financieren van allerlei typen vastgoed, heeft ze ook ervaring met het financieren van gebiedsontwikkelingen en vastgoed vanuit van de overheid. Daarnaast heeft ze ook commercieel vastgoed beheerd.

Audrey: ”Bij de bank vond ik het jammer dat bepaalde ondernemers niet bancair te financieren waren. Destijds bleven er dan niet veel mogelijkheden over voor deze ondernemers om hun plannen te verwezenlijken. Door de opkomst van crowdfunding kunnen deze ondernemers wel gefinancierd worden waardoor meer ondernemers geholpen kunnen worden om hun dromen te verwezenlijken. En met Collin Crowdfund dragen we daar ons steentje aan bij. Ontzettend leuk om daar onderdeel van te zijn!”.

Tom van Wanrooij BBA

Crowdfund Coach

Tom (1992) heeft in 2014 zijn HBO opleiding aan de Academie voor Marketing en Business Management afgerond. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel en hij zal dit door middel van een positieve, maar ook kritische blik waarborgen. Tom woont samen met zijn vriendin in het Brabantse Made. Naast zijn werkzaamheden bij Collin is hij sportief ingesteld. Hij is zowel in de sportschool als op het voetbalveld te vinden.

Tom: “Middels Crowdfunding is er een nieuwe manier van financiering ontstaan. Het is mooi om te zien hoe bij Collin Crowdfund het kwaliteitsniveau hoog wordt gehouden. Met als resultaat de ondernemers hun dromen te laten realiseren en de investeerders te laten profiteren van een hoog rendement.”

Overige afdelingen

Rick van Griensven BBA

Salesmanager

Rick van Griensven (1994) heeft zijn HBO opleiding Commerciële Economie (BBA) afgerond aan de Avans Hogeschool, te Breda. Hij is afgestudeerd bij Collin en daarna direct aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker en tevens eerste aanspreekpunt voor Knab Crowdfunding powered by Collin. Ten slotte is hij een groot voetbalfanaat, waardoor hij in het weekend ook vaak op of naast het veld te vinden is.

Rick: “In een wereld van razendsnelle innovaties zie je het succes van financiering door middel van crowdfunding hard groeien. Het is inspirerend om te zien hoe Collin Crowdfund de ambities van ondernemers waarmaakt, door ze samen te brengen met serieuze investeerders!”

Ir. Hans Wammes

Information Manager

Hans Wammes (1995) kwam achter zijn interesse in informatiesystemen en softwareontwikkeling tijdens zijn studies ‘Technische Bedrijfskunde’ en ‘Innovation Management’ aan de TU Eindhoven. Na zijn afstuderen kreeg hij de mogelijkheid om hierin verder te gaan als Business Engineer bij Collin Crowdfund, en greep dit met beide handen aan. In zijn vrije tijd squasht, fietst, en bouldert hij graag.

Hans: “In de huidige digitale tijd zijn er enorm veel mogelijkheden, zeker in de relatief jonge crowdfunding markt. Middels het platform van Collin Crowdfund wordt hier op innovatieve wijze aanspraak op gemaakt.”

Nick van Dorst BSc

Business analist

Nick van Dorst (1998) heeft zijn opleiding Business, IT & Management afgerond aan Avans Hogeschool, te Breda. Zijn interesses liggen in de mogelijkheden van informatiesystemen en data voor het verbeteren van de bedrijfsvoering. Na een succesvolle afstudeerstage blijft Nick werkzaam bij Collin Crowdfund. In zijn vrije tijd wandelt hij graag en in het weekend is hij vaak te vinden op het airsoftveld.

Nick: “In het huidige digitale tijdperk is er een breed scala aan mogelijkheden om een organisatie te optimaliseren. Door het vinden van de juiste balans tussen bedrijfsvoering en IT-toepassingen kan er veel profijt worden behaald voor zowel de organisatie als de klant.”

Stijn Cuijpers

Stijn Cuijpers

Intensief Beheer

Stijn Cuijpers (1999) studeert Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Innovatie management en procesverbetering zijn aspecten van zijn studie die hem aanspreken. Naast studie en werk houdt Stijn zich bezig met sport (voetbal, survival, snowboarden), en leuke dingen doen met vrienden en familie.

Stijn: “Crowdfunding biedt mooie kansen en oplossingen voor zowel de ondernemer als de investeerder. Om hier deel van uit te maken is ontzettend interessant, en ik hoop dat ik hier bij Collin Crowdfund veel zal leren over de wereld van crowdfunding.”

Tim van Vechel

Intensief Beheer

Tim (1995) heeft in juni 2019 zijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond. Tijdens zijn opleiding Bedrijfseconomie heeft hij zich voornamelijk gefocust op de onderwerpen financiering en procesoptimalisatie. Tim besteedt zijn vrije tijd graag aan hardlopen en mountainbiken. Daarnaast is hij graag in het gezelschap van zijn vrienden en familie.

Tim: “Crowdfunding kan het onmogelijke mogelijk maken voor ondernemers. In de huidige tijd van lage rentes kan Collin Crowdfund een prima alternatief bieden voor het behalen van rendement voor investeerders. Collin Crowdfund brengt op een moderne en transparante manier vraag en aanbod samen.”

Niels Vrinds

Intensief beheer

Niels Vrinds (1996) volgt op dit moment het 4e en tevens laatste jaar van de deeltijdstudie bedrijfskunde aan Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch. Procesoptimalisatie, financiële beoordeling en verandermanagement zijn de aspecten die Niels het meest aanspreken in de opleiding.

In zijn vrije tijd staat Niels op het voetbalveld bij SVSSS, kijk hij graag voetbal en brengt hij graag tijd door met zijn vrienden.

Niels: “Crowdfunding geeft ondernemers een extra mogelijkheid om haar investering te realiseren, daarnaast kan crowdfunding juist ook een mooie aanvulling zijn op de traditionele financieringsmogelijkheden. Collin Crowdfund biedt naast kansen voor ondernemers ook kansen voor investeerders. Via ons gebruiksvriendelijke platform kunnen zij op comfortabele en transparante wijze rendement behalen.”

Paul Schuurbiers LLM

Bedrijfsjurist

Paul Schuurbiers (1994) heeft in 2019 de opleiding Ondernemingsrecht aan Tilburg University afgerond. De juridische kennis die hij daar heeft opgedaan past hij toe binnen Collin en hij specialiseert zich in de crowdfundingmarkt.
Paul is in zijn vrije tijd vaak op de tennisbaan te vinden en onderneemt graag leuke dingen met zijn vrienden.

Paul: “Collin Crowdfund is een persoonlijke bruggenbouwer in de groeiende dynamische wereld van crowdfunding. Ik vind het mooi om te zien hoe crowdfunding ondernemers en investeerders samenbrengt. Collin Crowdfund staat daarbij voor vertrouwen en transparantie door het leveren van maatwerk. Ik haal energie uit het juridisch optimaliseren van crowdfunding binnen Collin.”

Jolanda ter Huurne BSc

Financiële- en personeelsadministratie / logistiek

Jolanda (1960) is al sinds het begin betrokken bij Collin Crowdfund. Jolanda houdt zich dagelijks bezig met administratieve- en logistieke zaken. Inderdaad, de echtgenote en moeder van. In haar vrije tijd leest Jolanda veel, wandelt ze graag en houdt ze van tuinieren.

Jolanda: “Waar ondernemers vaak bij de bank tegen een dichte deur lopen, is er bij crowdfunding plek voor allerhande MKB-ers. De bedrijven die bij Collin een lening hebben lopen, verschillen van agrariërs, innovatieve bedrijven, horeca en alles ertussen in. Het geeft een goed gevoel om het MKB te helpen groeien.”

Jari Gloudemans

(Online) Marketeer

 Jari Gloudemans (1995) is na de sportopleiding aan het ROC drie jaar werkzaam geweest als Fitnessinstructeur om vervolgens een ommezwaai te maken naar het bedrijfsleven. Inmiddels heeft hij de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen (HAN) afgerond en is hij werkzaam als (online) Marketeer.

Jari: ‘’Ik geloof dat er een breder scala aan investeerders geïnteresseerd is in onze diensten. Het is mijn doel om in kaart te brengen hoe wij nieuwe doelgroepen aan kunnen trekken tot onze diensten”.

Janneke Sprangers BSc

Marketing Manager

Janneke heeft tijdens haar studie aan de Breda University of Applied Sciences al snel haar passie voor marketing ontdekt. Na haar afstuderen heeft ze diverse ervaringen opgedaan binnen dit vakgebied. De online wereld van adverteren en social media hebben voor haar geen geheimen meer. Daarnaast is ze graag creatief bezig en komt ze altijd weer met vernieuwende ideeën.
 
Door middel van creatieve input en strategische oplossingen werkt zij gepassioneerd mee aan de algehele zichtbaarheid en de externe uitingen van Collin.
 
Janneke: “Door zo veel mogelijk ondernemers en potentiële investeerders te bereiken met marketing worden er steeds meer dromen en ambities gerealiseerd”

Stagiaires

Jeroen Schenk

Stagiair Finance & Control

Jeroen Schenk (23 jaar) zit in zijn laatste jaar van de opleiding Finance & Control aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Naast zijn werk bij Collin brengt hij graag tijd door met zijn vrienden en familie. Ook is hij regelmatig op het voetbalveld te vinden.

Jeroen: “Crowdfunding is een markt waarin veel ontwikkelingen plaatsvinden. Hierdoor moet je zelf ook erg alert zijn op deze ontwikkelingen. Collin Crowdfund bevindt zich in deze markt. Als gevolg van deze ontwikkeling  komen er constant nieuwe uitdagingen waarmee je als bedrijf aan de slag kunt.”

Amber Smeulders

Stagiair Finance & Control

Amber Smeulders (1999) studeert Finance and Control aan Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch. Bij deze opleiding staan financiële vraagstukken en procesgerichte verbeteringen centraal. Vanaf februari 2022 zal zij gedurende een half jaar bij Collin Crowdfund afstuderen en het proces rondom de leningaanvragen optimaliseren. Amber is een gemotiveerde meid en houd graag van een borrel met familie en vrienden. 

Amber: “Crowdfunding maakt het voor ondernemers mogelijk, wat eerder niet altijd mogelijk is geweest.” 

Bram van Rijn

Stagiair Finance & Control

Bram van Rijn (20 jaar) is een student aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. De afgelopen jaren heeft hij zich druk bezig gehouden met zakelijke dienstverlening en heeft hij ook eerder stage gelopen bij een bank. Hiermee is hij veel in contact gekomen met het bestuur van diverse bedrijven en de toebehorende financiële verslaggeving. Momenteel woont Bram in Uden en houdt hij zich druk bezig met zijn passie voor voetbal en Formule 1.

Bram:‘’ Crowdfunding is al jarenlang een bijzonder goede vorm van alternatief financieren, waar iedereen zijn steentje aan bij kan dragen. Het geeft zowel investeerders als ondernemers de kans om te groeien. Met de neus in dezelfde richting kan er hard gewerkt worden aan een voorspoedige toekomst en dat is iets waar ik graag aan meewerk.’’

Externe Crowdfund Coaches

Collin werkt door het hele land samen met Crowdfund Coaches. Zij zijn expert op hun vakgebied en hebben een senior positie opgebouwd in het bedrijfsleven. Deze Crowdfund Coaches beschikken veelal over jarenlange ervaring in de financiële sector.

Marc Kogels

Marc Kogels

Regio: Tilburg

Marc (1971) heeft ruim 20 jaar bancaire- en lease ervaring opgedaan. Na een technische HBO studie te hebben afgerond is hij in de financiële dienstverlening terecht gekomen…lees verder

Henk Beke MM

Henk Beke MM

Nationale Franchise Crowdfund Coach

Henk (1961) heeft meer dan 10 jaar bancaire ervaring met het adviseren en ondersteunen van franchiseorganisaties vanuit de driehoek franchisenemer…lees verder

Fred Bouwman

Fred Bouwman

Regio: Amsterdam

Fred (1949) is 40 jaar werkzaam in de financiële wereld, waarvan de laatste elf jaar als rayondirecteur. Het MKB was en is zijn werkterrein…lees verder

Leon Westmaas

Leon Westmaas

Regio: West-Brabant

Leon (1960) vond dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging na 34 jaar werkzaam te zijn geweest bij een grote Nederlandse bank. Met een uitgebreide bankopleiding, studies bedrijfskunde…lees verder

Niels Kampschuur

Niels Kampschuur

Regio: Zuid-Holland

Niels (1982) is na het behalen van zijn bachelor Commerciële Economie als kredietspecialist voor ING op de Recovery- en Restructurering afdeling. Na ongeveer 4 jaar maakt hij binnen ING de overstap naar Adviseur Zakelijk voor de regio Haaglanden…lees verder

Mr. Johan Mol

Mr. Johan Mol

Regio: Zuid-Holland Zuid

Johan (1961) heeft ruim 27 jaar financieringservaring in de bancaire sector. Vanuit diverse functies heeft hij creatieve financieringsoplossingen geïnitieerd…lees verder

Jacques Smeets

Jacques Smeets

Regio: Midden- en Zuid Limburg

Jacques (1963) is opgegroeid in de bouw- en vastgoedbranche. Al op jonge leeftijd was het aanpakken in het aannemersbedrijf van de familie. Nadat studie en militaire dienstplicht waren afgerond werkte Jacques onder meer bij de Rabobank, bij een bloemenexporteur….lees verder

Jeroen Poort

Jeroen Poort

Regio: Zuidoost-Brabant en Limburg

Jeroen (1960) heeft 30 jaar bancaire ervaring bij verschillende Nederlandse en internationale banken. De laatste 20 jaar vooral specialist op het gebied van werkkapitaalfinancieringen als factoring en kredietverzekering en altijd in commerciële buitendienstfuncties…lees verder

Ronald Seinen MBA

Ronald Seinen MBA

Regio: Noord-Nederland

Ronald (1965) heeft ruim 25 jaar bij diverse Rabobanken gewerkt. De functies varieerden van Accountmanager MKB tot Directeur Bedrijven. In verschillende rollen is het bedrijfsmatig financieren…lees verder

Erwin Trapman

Erwin Trapman

Regio: Utrecht

Erwin (1964) heeft ruim 30 jaar ervaring in de bancaire wereld in commerciële-, beheer- en managementfuncties, waarvan de laatste 10 jaar als zelfstandig adviseur…lees verder

Peter Stout

Peter Stout

Regio: Rotterdam en sector maritiem

Peter (1962) heeft bijna 30 jaar ervaring opgedaan in de bancaire sector. Vanaf het begin van zijn carrière is Peter actief geweest in het adviseren van zakelijke relaties…lees verder

Johan Thissen

Johan Thissen

Crowdfund Coach

Johan (1962) beschikt over een jarenlange ervaring, opgedaan binnen de bancaire sector in binnen- en buitenland, zowel in de rol van aanbieder van financieringsoplossingen alsook in die van directeur/ondernemer..lees verder

Externe adviseurs

Deze externe adviseurs worden ingeschakeld door Collin indien er specialistische kennis nodig is voor het opstellen en/of tussentijds aanpassen van specifieke leningvoorwaarden.

Dennis van den Berg

Adviseur

Dennis (1962) heeft ruim 32 jaar ervaring in de bancaire sector in welke periode alle facetten van de zakelijke kredietverlening voorbij zijn gekomen. De laatste 12 jaar heeft hij zich bekwaamd in het specialistische vakgebied van Intensief Beheer. Binnen dit vakgebied heeft hij de verbinding gezocht tussen bank en ondernemer om, gegeven de situatie en met respect voor ieders belang, het optimale resultaat te bereiken.
Dennis woont samen met zijn vrouw in Capelle aan den IJssel. De twee kinderen (28 en 25) zijn inmiddels allebei de deur uit. In zijn vrije tijd kun je hem af en toe in de sportschool, op de golfbaan of fietsend/wandelend in de natuur tegenkomen.

Dennis: “In de Crowdfunding markt lijken prima kansen te liggen om het vertrouwen van ondernemers en investeerders te bundelen in een mooie financieringsoplossing. Maar ook als het de onderneming (tijdelijk?) minder gaat moet zorgvuldig met de belangen van beide partijen worden omgegaan.”

Martin van Boxtel

Adviseur

Martin (1965) heeft circa 30 jaar ervaring in de bancaire sector als sparringpartner voor familiebedrijven en in diverse managementfuncties. In goede en slechte tijden is hij betrokken bij de strategische keuzes, investeringen en (her)financieringen van ondernemers. Martin is een bruggenbouwer die de verbinding maakt tussen ondernemer en financiers, waarbij hij een (financierings)oplossing op maat realiseert. Hij woont samen met zijn vrouw in Beek en Donk en is de trotse vader van een zoon en een dochter. Martin geniet van de natuur (wandelen/fietsen), maar ook van het gemoedelijke Brabantse leven.

Martin: “Ik geloof dat ondernemers hun toekomstplannen sneller en beter realiseren als hun bedrijfsfinanciering een stevig en duurzaam fundament kent. Juist vanwege nieuwe alternatieve financieringsoplossingen waaronder crowdfunding kan ieder goed businessplan -ongeacht de levensfase van de onderneming- gefinancierd worden.”