Team

Het directieteam van Collin Crowdfund bestaat uit twee ervaren kredietverleners (met samen ruim 50 jaar bankervaring) en één financieel manager:

Jeroen ter Huurne MBA

Algemeen Directeur

Jeroen (1960) heeft ruim 30 jaar ervaring in de bancaire sector, waarvan de laatste 22 jaar in directiefuncties. Jeroen is getrouwd, woont in Udenhout en is trotse vader van één werkende en twee studerende zoons. In het weekend kun je Jeroen tegenkomen op de mountainbike, in de Loonse en Drunense Duinen.

Jeroen: “Traditioneel financieren via de bank en crowdfunding gaan prima hand in hand. Co-financiering is toekomstgericht. De ondernemer maakt zo optimaal gebruik van de oude en van de nieuwe wereld.”

Jan-Willem Onink

Commercieel Directeur

Jan-Willem (1966) heeft circa 26 jaar MKB-ervaring in diverse (directie-) functies bij grote financiële instellingen. Jan-Willem kent het MKB als zijn broekzak, zit graag aan tafel bij de ondernemer zelf en hoort steeds dat tijden blijvend veranderd zijn. Jan-Willem woont met zijn gezin in Elst. Hij maakt graag reizen, voelt zich lekker in de sneeuw en is samen met zijn twee zoons fanatiek in voetbal en golf.

Jan-Willem: “We leven in een nieuwe realiteit waarin de rol van de traditionele financier aan het kantelen is. Ik vind het echt inspirerend om met de onderscheidende dienstverlening van Collin Crowdfund een bijdrage te leveren aan het nieuwe pallet van financieringsmogelijkheden voor ondernemend Nederland.”

Drs. Bas Denissen RA

Directeur Bedrijfsmanagement/CFO

Bas (1971) heeft 26 jaar ervaring in diverse financiële (management) functies. Bas was voorheen werkzaam bij zowel accountantsorganisaties als grote ondernemingen en was de laatste drie jaar als zelfstandig interim-manager actief. Met name het optimaliseren van (financiële) processen en systemen en het bouwen aan wendbare maar toch beheersbare organisaties, doet hem deugd. Bas woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Tilburg. In zijn vrije tijd geniet hij van het Bourgondische Brabantse leven. Ook tref je hem regelmatig aan op of langs de sportvelden.

Bas: “Vertrouwen en transparantie nemen een steeds prominentere plaats in binnen de financiële sector. Collin Crowdfund staat voor kwaliteit in een groeiende dynamische omgeving. De uitdaging bestaat eruit om zowel richting leningnemers, investeerders als de andere belanghebbenden aantoonbaar “in control” te zijn en blijven.”

De juridische structuur van Collin Crowdfund N.V. en de Stichtingen kunt u hier bekijken.

Lenen bij Collin

100% succesvol gefund
Hulp Crowdfund Coach
Korte doorlooptijd

Introductie lenen

Collin lenen video

Blijf op de hoogteJa, ik wil ook nieuwe lening alerts ontvangen!

Heeft u vragen?

Voor een snel antwoord op uw vraag, kijkt u bij de Veelgestelde vragen.

Vindt u daar uw antwoord niet? Neemt u dan contact op met onze servicedesk. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

E-mail: info@collincrowdfund.nl

Telefoon:
085 - 401 65 46

Bereikbaarheid:
Werkdagen van 9 - 21 uur.

Staf afdeling

Bram ter Huurne

Information Manager

Bram (1989) heeft 1 jaar ervaring in de bancaire sector. Bram heeft een HBO opleiding Commerciële Economie gevolgd. Naast zijn studie maakte hij deel uit van de jongerenraad van een grote bancaire instelling. Tijdens deze periode is bij hem de interesse in de financiële wereld echt begonnen. Hij is verder veel te vinden in de sportschool en houdt van reizen.

Bram: “Het zijn op dit moment in Nederland geen makkelijke tijden voor zowel investeerders als ondernemers. Laten we er samen alles aan doen om elkaar verder te helpen.”

Ir. Wim Seebregts

Information Manager

Wim (1966) is na de afronding van zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven eerst werkzaam geweest in de industrie en vanaf 1998 in de zakelijke dienstverlening. Sinds 1998 helpt Wim zijn klanten bij het optimaal implementeren en doorontwikkelen van Oracle bedrijfssoftware ter ondersteuning van hun bedrijfsprocessen. Wim woont in Oisterwijk en is getrouwd met Edith. Samen hebben zij twee studerende dochters. Zijn hobby’s zijn hardlopen, skiën en lekker eten en genieten van het leven.

Wim: “Fintech jaagt een fundamentele economische verandering aan. Ik vind het vanuit mijn achtergrond en interesse ontzettend gaaf om daar vanuit Collin Crowdfund mee vorm en inhoud aan te geven!!!

Loes Goossens BBA

Directiesecretaresse / senior medewerker communicatie

Loes Goossens BBA (1992) heeft in 2014 haar HBO opleiding International Business & Languages afgerond. Hierna heeft zij een traineeship gevolgd om zich te specialiseren in E-Commerce en daarna werkervaring opgedaan als project manager voor een aantal webshops in de ouderenzorg. Doordat ze breed is opgeleid leek het haar een fantastische uitdaging om communicatie taken te combineren met het ondersteunen van de CEO en de directie als directiesecretaresse binnen Collin Crowdfund. Loes houdt erg van koken, sporten en reizen; de mooiste reis die zij heeft gemaakt is naar Mauritius, waar zij een half jaar stage heeft gelopen.

Loes: “Een gouden combinatie tussen doorgewinterde financiers met bakken ervaring en jonge mensen met innovatieve ideeën die razendsnel kunnen schakelen. Dat is Collin Crowdfund. Een onderneming met vooruitstrevende technologie, maar waar we iedere dag met z’n allen beginnen rondom ons grote whiteboard met post-its om de dag te bespreken.”

Jan van Kemenade MBA

Adviseur

Jan (1956) heeft ruim 37 jaar ervaring als MKB-adviseur en in diverse(directie-)functies in het bankwezen. Hij is een professioneel sparringpartner voor ondernemers bij het maken van strategische keuzes; in goede en slechte tijden. Jan investeert in de relatie en combineert betrokkenheid met een pragmatische en resultaatgerichte aanpak. Hij woont in Boxtel en geniet graag op actieve wijze (fietsen, wandelen) van de natuur en zijn kleinkinderen.

Jan: “Sinds de kredietcrisis zijn de financieringsmogelijkheden fundamenteel gewijzigd wat het MKB voor grote uitdagingen plaatst. Ik vind het inspirerend om de MKB-ondernemer te helpen hierin zijn weg te vinden; daar geniet ik van. De toonaangevende rol die Collin Crowdfund daarin bekleedt past daar uitstekend in.”

Guus Oerlemans MSc

Crowdfund Coach

Guus (1992) heeft zijn bachelor Bedrijfseconomie en master Finance beide met succes afgerond aan Tilburg University. Vervolgens heeft hij werkervaring opgedaan bij een Family Office, verzekeringsmaatschappij en grootbank. Met de opgedane kennis en ervaring vond hij het een mooi moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen een tak van financieren die volgens hem een grote toekomst in het verschiet heeft, namelijk crowdfunding. Guus woont sinds kort samen met zijn vriendin in Den Bosch. In zijn vrije tijd is hij fanatiek tennisser, maar ook hardlopen behoort tot zijn wekelijkse routine.

Guus: “Crowdfunding is meer dan financieren alleen. Het zorgt namelijk voor ambassadeurschap bij investeerders en verschillende soorten van marketingondersteuning voor ondernemers. Persoonlijk spreekt de snelheid van leningaanvragen, de ruimte voor innovatie en de grote rol die de menselijke factor speelt in het gehele traject me enorm aan. Ik ben dan ook trots om met Collin mijn steentje bij te dragen aan dit hele proces.”

Arnaud Satter BBA

Crowdfund Coach

Arnaud Satter BBA (1981) heeft in 2007 zijn HBO opleiding Media & Entertainment Management afgerond. Hierna is hij 9 jaar werkzaam geweest binnen de Rabobank organisatie, laatstelijk in de functie van Accountmanager MKB (senior). Hij heeft de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan binnen het zakelijke financieringsdomein. Doordat hij aan den lijve het veranderende financieringslandschap ondervond leek het hem een fantastische uitdaging om deze kennis en ervaring toe te passen binnen Collin Crowdfund. Arnaud woont in Utrecht samen met zijn vriendin en houdt van sporten (o.a. hardlopen) en reizen. Hij hoopt in oktober weer de ½ marathon van Eindhoven te lopen.

Arnaud: Ik kijk enorm uit om onderdeel uit te gaan maken van het enthousiaste team van Collin. Het crowdfund principe samen met de persoonlijke touch van de crowdfundcoach spreekt mij enorm aan want ik ben van mening: samen is niet alleen en dus . . . samen sta je sterk!

Drs. Ronald Overbeek Bloem

Adviseur

Ronald (1957) is van oorsprong bedrijfseconometrist en heeft meer dan 25 jaar managementervaring, waarvan 17 jaar in de verzekeringssector. In zijn vrije tijd mag hij graag een rondje golf spelen en probeert hij het bridgen onder de knie te krijgen. Daarnaast is hij onder andere actief als penningmeester van de Johan Stekelenburg Stichting. Vanaf de oprichting van Collin Crowdfund heeft hij de ontwikkelingen gevolgd en vanaf mei 2016 is hij part time betrokken bij het bedrijf als adviseur en projectmanager.

Ronald: “Crowdfunding is voor mij weer “back to basics” en het elimineren van onnodige schakels in de (financierings)keten”. “Lean and mean” is wat klanten wensen en wat Collin nastreeft. Daar werk ik graag aan mee. ”

Jolanda ter Huurne BSc

Financiële- en personeelsadministratie / logistiek

Jolanda (1960) is al sinds het begin betrokken bij Collin Crowdfund. Jolanda houdt zich dagelijks bezig met administratieve- en logistieke zaken. Inderdaad, de echtgenote en moeder van. In haar vrije tijd leest Jolanda veel, wandelt ze graag en houdt ze van tuinieren.

Jolanda: “Waar ondernemers vaak bij de bank tegen een dichte deur lopen, is er bij crowdfunding plek voor allerhande MKB-ers. De bedrijven die bij Collin een lening hebben lopen, verschillen van agrariërs, innovatieve bedrijven, horeca en alles ertussen in. Het geeft een goed gevoel om het MKB te helpen groeien.”

Servicedesk

De klanten van Collin komen via de site, e-mail en telefoon in contact met de servicedesk van het online crowdfund platform. Deze medewerkers vormen het kloppend hart van onze servicedesk.

Victor Hoeben MSc

Online Marketing & Sales

Victor (1988) vertrok na zijn bachelor studie Commerciële Economie naar het buitenland waar hij een economische master heeft gevolgd met een focus op de Centraal- en Oost Europese markten. Aansluitend heeft Victor werkervaring opgedaan in de ICT branche in Tsjechië. Midden 2015 keerde hij terug in Nederland en maakt sindsdien deel uit van het Collin Crowdfund team.

Victor: “crowdfunding heeft naast financiering een andere unieke waarde. Tijdens de campagnes ontstaat een bijzondere relatie tussen enthousiaste investeerders en gepassioneerde ondernemers. De investeerder geeft direct risicodragend vertrouwen aan de ondernemer. Dat creëert verbinding en energie die meer opleveren dan alleen financiering of rendement. Dat is klantbinding anno ‘toekomst’.”

Thea Mallens

Medewerker Servicedesk

Thea (1957) heeft bijna 40 jaar gewerkt in diverse ondersteunende en commerciële functies in de bancaire sector. Service verlenen richting zowel de klanten als haar collega’s is haar met de paplepel ingegoten. Ze houdt van aanpakken en dienstverlening zit in haar hart. Thea is getrouwd, heeft 3 kinderen: twee dochters en een zoon, twee studerend en één inmiddels werkend. In haar vrije tijd is Thea actief met zwemmen, tennissen, wandelen en vertoeft ze vaak in Zeeland. Graag maakt ze ook tijd vrij voor vrijwilligerswerk, zoals Uurtje-Buurtje – een online dienstenplatform – of voor de sponsorcommissie van de plaatselijke tennisvereniging.

Thea: “Mijn motto is; saai kan altijd nog!” Ik verveel me nooit, ik werk graag in een uitdagende omgeving. Met een jong en enthousiast team in een nog relatief nieuw bedrijf dat vol in beweging is; dat geeft energie! Ik zie het werken bij Collin dan ook als een prachtige uitdaging.”

Ferdy van de Plas

Medewerker Servicedesk

Ferdy (1991) heeft zijn HBO opleiding SPECO-CE (commerciële economie) afgerond. Hij is een groot sportfanaat, zijn weekenden brengt hij dan ook voornamelijk door op het voetbalveld. Naast werken en sporten probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn familie en vrienden.

Ferdy: “Middels crowdfunding zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor zowel ondernemers als investeerders, waarbij een win-win situatie het gewenste uitgangspunt is.”

Victor van Oppenraaij

Medewerker Servicedesk

Victor (1981) heeft na zijn studie geschiedenis in Nijmegen 8 jaar gewerkt in commerciële en procesmanagement functies in de bancaire sector. In deze periode heeft hij een post-HBO diploma Operational Audit gehaald. Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid voor hem en hij houdt ervan om hier dagelijks mee bezig te zijn. De liefde heeft hem naar Brabant gebracht. Nu is hij getrouwd, heeft 2 jonge kinderen: een zoon en een dochter. In zijn vrije tijd is Victor op het hockeyveld of in het bos op de mountainbike te vinden. Daarnaast doet hij graag leuke dingen met zijn gezin.

Victor: “Crowdfunding is een belangrijke alternatieve manier van financieren voor het MKB, die de komende jaren hard zal groeien. Ik zie het als een grote uitdaging om onze aanvragers en investeerders een hoog kwaliteitsniveau van onze dienstverlening te laten ervaren”

Tamara van Dongen

Medewerker Servicedesk

Tamara (1987) heeft na het behalen van haar diploma Officemanagement uitgebreid werkervaring opgedaan in de financiële dienstverlening in diverse ondersteunende functies. Drie jaar geleden heeft ze besloten om de opleiding Human Resource Management te gaan volgen. Met de opgedane inzichten en kennis vindt ze het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Naast werken en studeren, reist en danst ze graag in haar vrije tijd. Tamara woont samen in Tilburg met haar man.

Tamara: “In de huidige maatschappij van individualisering, is het juist belangrijk om met elkaar samen te blijven werken. Investeer in elkaar; daar wordt de toekomst alleen maar beter van!”

Tom van Wanrooij BBA

Medewerker Servicedesk

Tom (1992) heeft in 2014 zijn HBO opleiding aan de Academie voor Marketing en Business Management afgerond. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel en hij zal dit door middel van een positieve, maar ook kritische blik waarborgen. Tom woont samen met zijn vriendin in het Brabantse Made. Naast zijn werkzaamheden bij Collin is hij sportief ingesteld. Hij is zowel in de sportschool als op het voetbalveld te vinden.

Tom: “Middels Crowdfunding is er een nieuwe manier van financiering ontstaan. Het is mooi om te zien hoe bij Collin Crowdfund het kwaliteitsniveau hoog wordt gehouden. Met als resultaat de ondernemers hun dromen te laten realiseren en de investeerders te laten profiteren van een hoog rendement.”

Rick van Griensven BBA

Commercieel Medewerker

Rick van Griensven (1994) heeft zijn HBO opleiding Commerciële Economie (BBA) afgerond aan de Avans Hogeschool, te Breda. Hij is afgestudeerd bij Collin en daarna direct aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker en tevens eerste aanspreekpunt voor Knab Crowdfunding powered by Collin. Ten slotte is hij een groot voetbalfanaat, waardoor hij in het weekend ook vaak op of naast het veld te vinden is.

Rick: “In een wereld van razendsnelle innovaties zie je het succes van financiering door middel van crowdfunding hard groeien. Het is inspirerend om te zien hoe Collin Crowdfund de ambities van ondernemers waarmaakt, door ze samen te brengen met serieuze investeerders!”

Stagiairs

Joep van Erp

Stagiair

Joep (1996) volgt de HBO opleiding Bedrijfskunde, Management, Economie en Recht (BK MER) aan de Avans Hogeschool te Breda. Momenteel zit hij in het vierde en dus laatste leerjaar van de opleiding. In zijn vrije tijd is Joep fanatiek muzikant en muziekliefhebber.

Joep: “Ik zie het werken voor een jonge organisatie die zich richt op een snel ontwikkelende markt als een leuke uitdaging. Crowdfunding is een financieringsvorm van nu en voor de toekomst en ik ben trots hier mijn steentje aan bij te mogen dragen”.

Casper Feijs

Stagiair

Casper (1994) zit momenteel in zijn laatste jaar van Financial Services Management (HBO) in Utrecht. Casper is geboren in Veghel, maar grotendeels opgegroeid in Maastricht en woont nu al 4 jaar in Utrecht. In zijn vrije tijd houdt hij van fitnessen, golfen en reizen (zo is hij afgelopen half jaar in Seoul geweest voor een exchange).

Casper: “Toen ik de mogelijkheid kreeg om bij Collin Crowdfund af te studeren, was ik meteen enthousiast. Los van het feit dat crowdfunding momenteel steeds populairder wordt als alternatieve financieringsvorm, vind ik het mooi dat zowel de investeerder en de ondernemer er veel baat bij hebben. Het is dan ook een leuke uitdaging om een onderdeel te mogen zijn van een steeds populairder wordende financieringsvorm”.

Robin van Heugten

Stagiair

Robin (1998) volgt de opleiding Accountancy en Bedrijfseconomie aan de Fontys Hogeschool Financieel Management te Eindhoven. Momenteel zit hij in het tweede jaar van de opleiding. Zijn vrije tijd besteedt hij het liefst aan voetbal en omgaan met vrienden.

Robin: “Crowdfunding is meer dan alleen een financiering. Ik verwacht dat crowdfunding in de toekomst verder door zal groeien. Ik ben daarom erg trots te mogen zeggen dat ik bij deze jonge en dynamische organisatie stage mag lopen.”