Team

Directie

Het directieteam van Collin Crowdfund bestaat uit twee ervaren kredietverleners (met samen ruim 50 jaar bankervaring) en één financieel manager.

Jeroen ter Huurne MBA

Algemeen Directeur

Jeroen (1960) heeft ruim 30 jaar ervaring in de bancaire sector, waarvan de laatste 22 jaar in directiefuncties. Jeroen is getrouwd, woont in Udenhout en is trotse vader van drie werkende zoons (waarvan één bij Collin). In het weekend kun je Jeroen tegenkomen op de mountainbike, in de Loonse en Drunense Duinen. Jeroen is (mede)oprichter en DGA van Collin Crowdfund.

Jeroen: “Traditioneel financieren via de bank en crowdfunding gaan prima hand in hand. Co-financiering is toekomstgericht. De ondernemer maakt zo optimaal gebruik van de oude en van de nieuwe wereld.”

Jan-Willem Onink

Commercieel Directeur

Jan-Willem (1966) heeft circa 26 jaar MKB-ervaring in diverse (directie-) functies bij grote financiële instellingen. Jan-Willem kent het MKB als zijn broekzak, zit graag aan tafel bij de ondernemer zelf en hoort steeds dat tijden blijvend veranderd zijn. Jan-Willem woont met zijn gezin in Elst. Hij maakt graag reizen, voelt zich lekker in de sneeuw en is samen met zijn twee zoons fanatiek in voetbal en golf.

Jan-Willem: “We leven in een nieuwe realiteit waarin de rol van de traditionele financier aan het kantelen is. Ik vind het echt inspirerend om met de onderscheidende dienstverlening van Collin Crowdfund een bijdrage te leveren aan het nieuwe pallet van financieringsmogelijkheden voor ondernemend Nederland.”

Drs. Bas Denissen RA

Directeur Bedrijfsmanagement/CFO

Bas (1971) heeft 26 jaar ervaring in diverse financiële (management) functies. Bas was voorheen werkzaam bij zowel accountantsorganisaties als grote ondernemingen en was de laatste drie jaar als zelfstandig interim-manager actief. Met name het optimaliseren van (financiële) processen en systemen en het bouwen aan wendbare maar toch beheersbare organisaties, doet hem deugd. Bas woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Tilburg. In zijn vrije tijd geniet hij van het Bourgondische Brabantse leven. Ook tref je hem regelmatig aan op of langs de sportvelden.

Bas: “Vertrouwen en transparantie nemen een steeds prominentere plaats in binnen de financiële sector. Collin Crowdfund staat voor kwaliteit in een groeiende dynamische omgeving. De uitdaging bestaat eruit om zowel richting leningnemers, investeerders als de andere belanghebbenden aantoonbaar “in control” te zijn en blijven.”

De juridische structuur van Collin Crowdfund N.V. en de Stichtingen kunt u hier bekijken.

Staf afdeling

Bram ter Huurne BBA

Information Manager

Bram (1989) heeft 1 jaar ervaring in de bancaire sector. Bram heeft een HBO opleiding Commerciële Economie gevolgd. Naast zijn studie maakte hij deel uit van de jongerenraad van een grote bancaire instelling. Tijdens deze periode is bij hem de interesse in de financiële wereld echt begonnen. Hij is verder veel te vinden in de sportschool en houdt van reizen.

Bram: “Het zijn op dit moment in Nederland geen makkelijke tijden voor zowel investeerders als ondernemers. Laten we er samen alles aan doen om elkaar verder te helpen.”

Walter Verburgt BSc

Information Manager

Walter (1993) sloot in 2018 de opleiding Business IT & Management af aan Avans Hogeschool Breda. Een eerdere, uitdagende stage bij Collin Crowdfund en een complex afstudeertraject bij een softwareontwikkelaar hebben zijn kennis van IT en al haar facetten sterk verbreed. Kennis die in een dynamische organisatie als Collin optimaal kan worden ingezet. Walter houdt zich naast zijn werk veel bezig met sport, fotografie en muziek. Ook zet hij zich als vrijwilliger in voor Stichting Jeugd en Rouw Breda en verleent hij deze organisatie onder meer technische hulp.

Walter: ‘’Het continu vernieuwende platform van Collin stelt me in staat mijn steentje bij te dragen aan het realiseren van dromen van ondernemers. Het ‘waarom’ van de organisatie geeft me energie en biedt toekomstbestendigheid in de dynamische wereld van crowdfunding.’’

Martin van Boxtel

Adviseur

Martin (1965) heeft circa 30 jaar ervaring in de bancaire sector als sparringpartner voor familiebedrijven en in diverse managementfuncties. In goede en slechte tijden is hij betrokken bij de strategische keuzes, investeringen en (her)financieringen van ondernemers. Martin is een bruggenbouwer die de verbinding maakt tussen ondernemer en financiers, waarbij hij een (financierings)oplossing op maat realiseert. Hij woont samen met zijn vrouw in Beek en Donk en is de trotse vader van een zoon en een dochter. Martin geniet van de natuur (wandelen/fietsen), maar ook van het gemoedelijke Brabantse leven.

Martin: “Ik geloof dat ondernemers hun toekomstplannen sneller en beter realiseren als hun bedrijfsfinanciering een stevig en duurzaam fundament kent. Juist vanwege nieuwe alternatieve financieringsoplossingen waaronder crowdfunding kan ieder goed businessplan -ongeacht de levensfase van de onderneming- gefinancierd worden”.  

Dennis van den Berg

Adviseur

Dennis (1962) heeft ruim 32 jaar ervaring in de bancaire sector in welke periode alle facetten van de zakelijke kredietverlening voorbij zijn gekomen. De laatste 12 jaar heeft hij zich bekwaamd in het specialistische vakgebied van Intensief Beheer. Binnen dit vakgebied heeft hij de verbinding gezocht tussen bank en ondernemer om, gegeven de situatie en met respect voor ieders belang, het optimale resultaat te bereiken.
Dennis woont samen met zijn vrouw in Capelle aan den IJssel. De twee kinderen (28 en 25) zijn inmiddels allebei de deur uit. In zijn vrije tijd kun je hem af en toe in de sportschool, op de golfbaan of fietsend/wandelend in de natuur tegenkomen.

Dennis: In de Crowdfunding markt lijken prima kansen te liggen om het vertrouwen van ondernemers en investeerders te bundelen in een mooie financieringsoplossing. Maar ook als het de onderneming (tijdelijk?) minder gaat moet zorgvuldig met de belangen van beide partijen worden omgegaan.

Jan Erik Huininga Msc

New Business Manager

Jan Erik (1983) heeft ruim 9 jaar bancaire ervaring waarvan de laatste jaren als relatiemanager grootzakelijk in Amsterdam. Bij financieringsvraagstukken is Jan Erik graag als sparringpartner bij een ondernemer betrokken. Samen met zijn vrouw woont hij in Amsterdam waar hij geniet van een druk sociaal leven. Hardlopen maakt een belangrijk deel uit van zijn vrije tijd net zoals lekker eten (koken) en reizen maken.

Jan Erik: “Ondernemers willen snel en op een passende manier worden gefinancierd.  Crowdfunding voldoet voor veel ondernemers aan deze criteria. Het is snel, transparant en flexibeler dan traditionele financieringen.”

Servicedesk

De klanten van Collin komen via de site, e-mail en telefoon in contact met de Servicedesk van het online crowdfund platform. Deze medewerkers vormen het kloppend hart van onze binnendienst.

Bart Braas

Servicedesk

Bart (1990) heeft na twee jaar door Europa te hebben gereisd met Cirque du Soleil zijn backpack weer uitgepakt. Tijdens dit avontuur droeg hij verantwoordelijkheid voor het lokale merchandise team. Daarvoor heeft hij in verschillende sectoren -van detailhandel tot zwembaden- zijn inzet getoond en kennis verbreed. Door dit brede spectrum van kennis en ervaring komt hij met een frisse blik en wereldlijke kijk de financiële sector in. Bart hoopt bij Collin verder te groeien en veel te leren. Bart heeft een passie voor films, muziek en manga. 

Bart: “Met de komst van crowdfunding is er een nieuwe kijk op ondernemen en ontwikkelen ontstaan. We kunnen nu samen zorgen voor innovatie waar wij in geloven. Kansen geven die er anders niet waren geweest. Om zo samen dromen waar te maken.”

Lucas van Ginneken BA

Servicedesk

Lucas (1995) heeft de opleiding Human Resource Management gevolgd aan de Fontys Hogescholen te Tilburg. Gedurende deze opleiding heeft hij bij diverse organisaties, waaronder Vluchtelingenwerk Nederland, Fokker en PAL-V ervaring opgedaan. Buiten werktijd houdt Lucas zich graag bezig met zijn hobby’s sporten en fotografie. Lucas hoopt bij Collin veel bij te leren en zich verder te ontwikkelen.

Lucas: “Crowdfunding is een interessante financieringsvorm voor zowel ondernemer als investeerder. De ondernemer kan door de steun van de investeerders zijn droom realiseren en de investeerder kan op deze wijze investeren in projecten die aansluiten op de persoonlijke interesse. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van het Collin Crowdfund team dat met haar platform de gelegenheid biedt om mooie initiatieven te realiseren.”

Jurrit de Haan

Servicedesk

Jurrit (1996) zit nu in de laatste fase van zijn Bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waardoor hij qua verblijfsplek geregeld afwisselt tussen Rotterdam en Den Bosch. Hij is als werkstudent actief bij Collin en hoopt tijdens zijn Master bij Collin te blijven werken. Hardlopen, mountainbiken, en wanneer mogelijk een terrasje pakken zijn favoriete bezigheden in zijn vrije tijd. Ook maakt hij graag sportieve reizen waarbij je vaak onderweg bent.

Jurrit: “Het fascinerende van een crowdfundingplatform is dat ook relatief kleine investeerders de mogelijkheid hebben direct in een bedrijf te investeren. Crowdfunding maakt het daarbij mogelijk dat ze kennis kunnen nemen van alle bedrijfskundige aspecten en deze naar hun eigen oordeel kunnen wegen”.

Marijke Panis BBA

Servicedesk

Marijke (1995) heeft afgelopen februari met succes de opleiding Bedrijfskunde Management, Economie & Recht afgerond op Fontys Hogescholen te Eindhoven. Gedurende de opleiding heeft ze ervaring opgedaan binnen diverse disciplines, hierbij valt te denken aan IT, procesoptimalisatie en personeelszaken. Naast het werk is Marijke vaak te vinden in de sporthal, waar ze de sport handbal beoefent.

Marijke: “Crowdfunding is een perfecte financieringsoplossing wanneer naamsbekendheid en imago een extra boost kunnen gebruiken. Met behulp van crowdfunding kunnen diverse investeerders ondernemers helpen bij de groei van hun bedrijf.”

Binnendienst

Rick van Griensven BBA

Sales & marketing

Rick van Griensven (1994) heeft zijn HBO opleiding Commerciële Economie (BBA) afgerond aan de Avans Hogeschool, te Breda. Hij is afgestudeerd bij Collin en daarna direct aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker en tevens eerste aanspreekpunt voor Knab Crowdfunding powered by Collin. Ten slotte is hij een groot voetbalfanaat, waardoor hij in het weekend ook vaak op of naast het veld te vinden is.

Rick: “In een wereld van razendsnelle innovaties zie je het succes van financiering door middel van crowdfunding hard groeien. Het is inspirerend om te zien hoe Collin Crowdfund de ambities van ondernemers waarmaakt, door ze samen te brengen met serieuze investeerders!”

Ferdy van de Plas BBA

Intensief Beheer

Ferdy (1991) heeft zijn HBO opleiding SPECO-CE (commerciële economie) afgerond. Hij is een groot sportfanaat, zijn weekenden brengt hij dan ook voornamelijk door op het voetbalveld. Naast werken en sporten probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn familie en vrienden.

Ferdy: “Middels crowdfunding zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor zowel ondernemers als investeerders, waarbij een win-win situatie het gewenste uitgangspunt is.”

Tom van Wanrooij BBA

Intensief Beheer

Tom (1992) heeft in 2014 zijn HBO opleiding aan de Academie voor Marketing en Business Management afgerond. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel en hij zal dit door middel van een positieve, maar ook kritische blik waarborgen. Tom woont samen met zijn vriendin in het Brabantse Made. Naast zijn werkzaamheden bij Collin is hij sportief ingesteld. Hij is zowel in de sportschool als op het voetbalveld te vinden.

Tom: “Middels Crowdfunding is er een nieuwe manier van financiering ontstaan. Het is mooi om te zien hoe bij Collin Crowdfund het kwaliteitsniveau hoog wordt gehouden. Met als resultaat de ondernemers hun dromen te laten realiseren en de investeerders te laten profiteren van een hoog rendement.”

Sander Willeboordse BSc

Intensief Beheer

Sander (1995) is momenteel bezig met het schrijven van zijn thesis voor zijn Master Finance aan de Universiteit van Tilburg. Hij is als werkstudent actief bij Collin en hoopt na zijn afstuderen bij Collin te blijven werken. In zijn vrije tijd is hij het liefst aan het sporten. Naast dat die de sport Floorball beoefent, is hij ook vaak te vinden op de tennisbaan of in de sportschool.

Sander: “Ik geloof dat Crowdfunding platforms zoals Collin de financieringsmarkt voor bedrijven op een zelfde manier kan veranderen zoals platforms als Uber of Airbnb hun markt hebben veranderd. Met voordelen voor investeerder en ondernemer, door een directere en eenvoudige verbinding.”

Victor van Oppenraaij

Crowdfund Regisseur

Victor (1981) heeft na zijn studie geschiedenis in Nijmegen 8 jaar gewerkt in commerciële en procesmanagement functies in de bancaire sector. In deze periode heeft hij een post-HBO diploma Operational Audit gehaald. Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid voor hem en hij houdt ervan om hier dagelijks mee bezig te zijn. De liefde heeft hem naar Brabant gebracht. Nu is hij getrouwd, heeft 2 jonge kinderen: een zoon en een dochter. In zijn vrije tijd is Victor op het hockeyveld of in het bos op de mountainbike te vinden. Daarnaast doet hij graag leuke dingen met zijn gezin.

Victor: “Crowdfunding is een belangrijke alternatieve manier van financieren voor het MKB, die de komende jaren hard zal groeien. Ik zie het als een grote uitdaging om onze aanvragers en investeerders een hoog kwaliteitsniveau van onze dienstverlening te laten ervaren”

Diederick Horsten MSc

Crowdfund Regisseur / Crowdfund Coach

Diederick (1988) heeft bijna 4 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening, waarbij hij werkzaam is geweest in zowel de accountancy als de bancaire sector binnen de afdeling bijzonder beheer. Hij is sinds jaar en dag woonachtig in Veldhoven. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op het voetbalveld en zit hij graag op de mountainbike. Ten slotte drinkt hij graag een biertje met zijn vrienden.

Diederick: “Een combinatie van factoren zorgt voor het huidige succes van Collin Crowdfund. Naast de structureel lage rente zorgt de koppeling tussen de investeerder en de kredietnemer en de transparante manier van informatieverstrekking voor de ontwikkeling van Collin Crowdfund. Ik ben blij om deelgenoot te worden van dit proces.”

Lisa Vervoort BBA

Crowdfund Regisseur / Crowdfund Coach

Lisa (1993) heeft na haar opleiding Bedrijfskunde Management Economie & Recht 3 jaar ervaring opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening. Hier is zij werkzaam geweest als financieringsspecialist bij een advieskantoor voor zakelijke financieringen. Lisa woont samen met haar vriend in Gemert. In haar vrije tijd is ze graag sportief bezig en kookt ze graag, daarnaast is ze regelmatig in de tuin te vinden.

Lisa: Door de veranderingen in de financiële sector is crowdfunding een interessante financieringsvorm geworden voor ondernemers. Collin Crowdfund staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik zie het als een mooie uitdaging om zowel de kredietnemer als de investeerder optimaal te bedienen.

Martin Laurijssen BBA

Crowdfund Coach

Martin (1988) is na zijn opleiding aan de Hotel Management School te Maastricht, drie jaar gedetacheerd geweest in de bancaire sector. In deze tijd specialiseerde hij zich in de lease branche. Martin woont samen met zijn vriendin en kinderen in Gilze. Naast dat hij graag tijd doorbrengt met zijn familie, probeert hij zoveel mogelijk tijd vrij te maken om dingen met vrienden te kunnen doen.

Martin: “Middels crowdfunding kunnen investeerders een mooi rendement behalen en daarmee ondernemers helpen groeien.”

Roel van de Plas

Controller

Roel (1993) heeft de opleiding Bedrijfskunde Management Economie & Recht gevolgd op de Fontys te Eindhoven. Structuur aanbrengen en processen verbeteren zijn aspecten van het bedrijfsleven die hem aanspreken. In zijn vrije tijd gaat hij graag voetballen, hardlopen of doet hij aan karaoke. Naast zijn werk brengt hij graag tijd door met zijn familie en vrienden.

Roel: ”Crowdfunding is een markt waar veel ontwikkelingen in plaatsvinden. Het is dan ook een uitdaging om bij een bedrijf als Collin Crowdfund, dat zich in deze markt bevindt, te mogen werken. Het is een bedrijf dat vol in ontwikkeling is, waarin het belangrijk is dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt.

Jolanda ter Huurne BSc

Financiële- en personeelsadministratie / logistiek

Jolanda (1960) is al sinds het begin betrokken bij Collin Crowdfund. Jolanda houdt zich dagelijks bezig met administratieve- en logistieke zaken. Inderdaad, de echtgenote en moeder van. In haar vrije tijd leest Jolanda veel, wandelt ze graag en houdt ze van tuinieren.

Jolanda: “Waar ondernemers vaak bij de bank tegen een dichte deur lopen, is er bij crowdfunding plek voor allerhande MKB-ers. De bedrijven die bij Collin een lening hebben lopen, verschillen van agrariërs, innovatieve bedrijven, horeca en alles ertussen in. Het geeft een goed gevoel om het MKB te helpen groeien.”

Stagiaires

Liina Pijnenburg

Stagiaire

Liina (1998) zit in het laatste jaar van de opleiding Bedrijfskunde MER aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. In een eerdere stage bij United Dutch Breweries in Breda heeft zij het order-to-delivery proces geoptimaliseerd. Samen met Laura loopt zij haar afstudeerstage. Naast haar opleiding heeft Liina een bijbaan bij Jump-XL en houdt ze zich graag bezig met sporten en is ze een fanatiek voetbalster.

Liina: “Doordat banken voorzichtiger zijn geworden met het uitlenen van geld en het bieden van rente, is crowdfunding een interessanter alternatief geworden voor het MKB om financieringen te verkrijgen en biedt het investeerders een verantwoord hoger rendement dan bij de bank.”

Laura van Esch

Stagiaire

Laura (1996) zit in het laatste jaar van de opleiding Bedrijfskunde MER aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. In haar derde studiejaar heeft Laura stage gelopen bij Hays in Tilburg. Hier heeft zij de gevolgen in kaart gebracht van nieuwe wet- en regelgeving en deze geïmplementeerd. Samen met Liina loopt zij haar afstudeerstage. Naast haar opleiding werkt Laura bij Jump-XL in Oisterwijk. Ook brengt ze graag tijd door in de sportschool en heeft ze 16 jaar met energie en plezier geturnd.

Laura: “Een meerwaarde van crowdfunding is de mogelijkheid bieden aan leningnemers om te groeien en aan investeerders om rendement te halen uit hun geïnvesteerde geld tegen een interessant risicoprofiel.”