Het team van Collin werkt met passie dagelijks aan het verwezenlijken van ambities van mkb-ondernemers. Deskundigheid, toegankelijkheid en transparantie staan hierbij centraal. Wij stellen u graag voor aan onze medewerkers die de werkzaamheden met zorg uitdragen. Wilt u ook onderdeel uitmaken van team Collin? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.

Ons team komen versterken?

Wegens constante groei van de organisatie, zijn wij bij Collin geregeld op zoek naar versterking van diverse teams.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacaturepagina of neem contact op via:

info@collincrowdfund.nl

Directie

Aan het hoofd van onze organisatie staan twee directieleden met jarenlange ervaring in de financiële- en bancaire wereld. Zij worden ondersteund door een bestuurssecretaris.

Team pagina Jeroen ter Huurne

Jeroen ter Huurne MBA

Algemeen Directeur / CEO

Jeroen heeft ruim 30 jaar ervaring in de bancaire sector, waarvan de laatste 22 jaar in directiefuncties. Hij is getrouwd, woont in Udenhout en is trotse vader van drie zoons (waarvan er twee werkzaam zijn bij Collin). In het weekend kun je Jeroen tegenkomen op de mountainbike in de Loonse en Drunense Duinen.

Ook is Jeroen voorzitter van de branchevereniging Nederland Crowdfunding.

Team pagina Bas Denissen

Drs. Bas Denissen RA

Financieel Directeur / CFO

Bas heeft meer dan 30 jaar ervaring in diverse financiële (management / directie) functies. Hij is werkzaam geweest bij zowel accountantsorganisaties als grote ondernemingen en is daarna als zelfstandig interim-manager aan de slag gegaan.

Bas woont met zijn vrouw en twee dochters in Tilburg. In zijn vrije tijd geniet hij van het Bourgondische Brabantse leven, en het kijken van sport.

Team pagina Stan ter Huurne

Dr. ir. Stan ter Huurne

Bestuurssecretaris

Stan heeft ervaring opgedaan als business controller bij Collin. Hij is gepromoveerd in Technische Natuurkunde aan de TU Eindhoven. Hij kan zijn analytische en oplossingsgerichte denkvermogen toepassen bij zijn werkzaamheden bij Collin.

In zijn vrije tijd maakt hij vaak uitstapjes met zijn vrouw en twee kinderen. Daarnaast wandelt hij veel met zijn hond en leest hij graag.

Management

Het Managementteam van Collin is dagelijks bezig met de nieuwste innovaties, complexe leningaanvragen en het in goede banen leiden van onze alsmaar groeiende organisatie.

Team pagina Ferdy van de Plas

Ferdy van de Plas BBA

Manager Financieringen

Ferdy heeft zijn hbo-opleiding Commerciële Economie afgerond en werkt sinds 2015 bij Collin. Hij is een groot sportliefhebber en voetbalt bij de plaatselijke sportvereniging. Daarnaast besteedt hij graag tijd met zijn familie en vrienden.

Zijn aandachtsgebieden binnen Collin zijn:

 • Kredietacceptatie
 • Beheer (Recovery & Insolventie)
 • Commercie / Sales
 • Accountmanagement / Connected Crowdfund Adviseurs

Team pagina Bram ter Huurne

Bram ter Huurne BBA

Innovation Manager

Bram heeft de hbo-opleiding Commerciële Economie gevolgd en werkt als sinds de start (2014) bij Collin. Hij houdt van skydiven, motorrijden, reizen en is veel in de sportschool te vinden.

Zijn aandachtsgebieden binnen Collin zijn:

 • Marketing & Communicatie
 • IT
 • New business
 • Institutionals
 • Project management

Team pagina Roel van de Plas

Roel van de Plas BBA

Manager Operations

Roel heeft de opleiding Bedrijfskunde Management Economie & Recht gevolgd op Fontys. Naast zijn werk brengt hij graag tijd door met zijn familie en vrienden.

Zijn aandachtsgebieden binnen Collin zijn:

 • Servicedesk
 • Regie
 • Finance / Control / Compliance
 • Facilitair
 • HR
 • Partnerbeheer

Interne Crowdfund Coaches

Onze Crowdfund Coaches begeleiden leningnemers tijdens het aanvraagtraject van de benodigde financiering volgens de filosofie: ”Hoe kan het wel?”

Team pagina Lars van Meer

Lars van Meer LLM

Crowdfund Coach

Lars heeft jarenlang gewerkt als bedrijfsadviseur. De afgelopen jaren heeft hij de rol als financieringsspecialist op zich genomen waarbij hij ondernemers helpt bij hun financieringsvraagstuk.

Lars woont samen met zijn vriendin en 2 kinderen in Breda. Hij is graag samen met familie en vrienden, en heeft een passie voor voetbal en hardlopen.

Team pagina Marijke Panis

Marijke Panis BBA

Crowdfund Coach

Marijke heeft de opleiding Bedrijfskunde afgerond. De afgelopen jaren heeft ze kennis opgedaan binnen het financieringsvak en diverse ondernemers geholpen hun dromen te realiseren. Ze hoopt dit in de toekomst nog voor vele andere ondernemers te kunnen waarmaken.

Naast het werk geniet Marijke volop van het gezinsleven en beoefent ze nog met veel plezier de sport handbal.

Team pagina Jennifer Kemp

Jennifer Kemp BBA

Crowdfund Coach

Jennifer heeft de opleiding International Hospitality Management afgerond op NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Daarna heeft ze 3 jaar ervaring opgedaan in HR bij de Radisson Hotel Group. Bij Collin past ze haar servicegerichte kennis toe.

In haar vrije tijd kookt ze graag en vindt ze het gezellig om te borrelen en bordspelletjes te spelen met vrienden.

Team pagina Audrey Franssen

Audrey Franssen MSc

Crowdfund Coach (ZZP)

Audrey heeft een passie voor ondernemen, financiën en coaching. Zo heeft ze ervaring opgedaan op het gebied van bancaire financieringen, vastgoed en als scriptiebegeleider van universitaire studenten.

Audrey woont in Berlicum waar zij samen met haar vriend een samengesteld gezin vormt met vier jongens en een meisje.

Team pagina Tom van Wanrooij

Tom van Wanrooij BBA

Crowdfund Coach

Tom heeft zijn opleiding aan de Academie voor Marketing en Business Management afgerond. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel en hij waarborgt dit door middel van een positieve, maar ook kritische blik.

Tom woont samen met zijn vriendin in het Brabantse Made en is sportief ingesteld. Hij is zowel in de sportschool als op het voetbalveld te vinden.

Team pagina Nynke Slegers

Nynke Slegers

Crowdfund Coach

Nynke is cum-laude afgestudeerd van het vwo tto met de pakketten N&G en N&T.

Ze is bij Collin gestart op de Servicedesk en heeft zich ondertussen ontwikkelt tot Crowdfund Coach.

In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag, is ze sportief en spreekt ze graag af met vrienden voor een spelletjesavond.

Team pagina Juliët Postma

Juliët Postma BBA

Crowdfund Coach (ZZP)

Juliët heeft al ruime ervaring opgedaan in de wereld van financiële dienstverlening. Na diverse financiële functies, is zij als zelfstandig ondernemer gestart om professionele vastgoedbeleggers te helpen aan een vastgoedfinanciering. 

In haar vrije tijd zoekt zij graag haar vrienden en familie op in haar geboortestad Harderwijk. 

Team pagina Rick van Griensven

Rick van Griensven BBA

Sales Manager

Rick is afgestudeerd in opleiding Commerciële Economie bij Collin. Hierna is hij direct in dienst getreden als primaire contactpersoon voor vele van de intermediairs en partners waarmee Collin samenwerkt.

Rick is een groot voetbal- en padel fanaat, waardoor hij vaak op of naast het veld te vinden is.

Team pagina Tijs Bastiaansen

Tijs Bastiaansen MSc

Crowdfund Coach

Tijs heeft de master Finance afgerond aan Tilburg University. Wegens zijn interesse in financieringen en investeren, sloot Collin Crowdfund perfect aan bij zijn zoektocht naar een startersbaan.

In zijn vrije tijd sport Tijs graag. Hij is dan ook regelmatig te vinden op de tennisbaan of de padelbaan.

Team pagina Jasper van Venrooij

Jasper van Venrooij

Afstudeerstagiair

Jasper is momenteel bezig met de opleiding ondernemerschap en Retail management aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Hij zal bij Collin onderzoek doen naar de verschillende productgroepen van Collin.

In zijn vrije tijd is hij veel aan het sporten en houdt hij ervan om een drankje te doen met vrienden.

Team pagina Dirk Mallant

Dirk Mallant

Afstudeerstagiair

Dirk studeert Juridische Administratieve Dienstverlening aan het Summa College in Eindhoven. Hij rond momenteel zijn laatste jaar af middels een eindstage bij Collin. Hij zal verschillende afdelingen ondersteunen, met focus op Collin Direct.

In zijn vrije tijd spreekt hij graag af met vrienden. Daarnaast bevindt hij zich vaak in de sportschool en het zwembad. Door zijn interesse in financiën en investeringen sluit zijn stage goed aan bij zijn persoonlijke interesses.

Case Management & Servicedesk

Onze medewerkers van Case Management & Servicedesk vormen het kloppend hart van onze binnendienst. Naast administratieve ondersteuning, staan zij onze investeerders, leningnemers en intermediairs te woord bij al hun vragen.

Team pagina Jeroen Schenk

Jeroen Schenk BSc

Case Manager

Jeroen heeft Finance & Control gestudeerd aan Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch. Hij is bij Collin afgestudeerd en is daarna direct aan de slag gegaan in het Case Management en Servicedesk-team.

In zijn vrije tijd voetbalt Jeroen graag en is veelal met zijn vrienden op pad.

Team pagina Paul Roovers

Paul Roovers BSc

Case Manager

Paul heeft de opleiding Bedrijfsmanagement MKB aan de Fontys Hogeschool afgerond. Aangezien de opleiding erg bedrijfsgericht is en optimalisatie van processen centraal stonden, past Paul graag deze kennis toe in de praktijk.

In zijn vrije tijd is Paul regelmatig te vinden op de judomat of brengt hij tijd door met zijn familie en vrienden.

Team pagina Jolanda ter Huurne

Jolanda ter Huurne BSc

Financiële- en personeelsadministratie / logistiek

Jolanda is al sinds het begin van Collin betrokken bij de organisatie. Zij houdt zich dagelijks bezig met administratieve- en logistieke zaken. Jolanda is de echtgenote van Jeroen, en moeder van Bram.

In haar vrije tijd leest Jolanda veel, wandelt ze graag en houdt ze van tuinieren.

Team pagina Sophie van Genugten

Sophie van Genugten BA

Servicedesk medewerkster

Sophie van Genugten groeide op in een ondernemende familie en heeft haar eigen restaurant gehad. Dit heeft haar begrip gegeven over financiële zaken en uitdagingen van een MKB ondernemer. Met een achtergrond in Hotel- en Eventmanagement voegt zij nu haar expertise toe aan het Collin Crowdfund-team.

In haar vrije tijd geniet ze van gezellige cafés, restaurants en avondjes theater.

Team pagina Suzanne Janssen

Suzanne Janssen BCom

Servicedesk medewerkster

Suzanne is na afronding van haar opleiding International Business and Languages (Bcomm) werkzaam geweest binnen het bank- en verzekeringswezen. Bij Collin fungeert zij voor investeerders en ondernemers als primair contactpersoon m.b.t. vragen over de aansluiting bij betaaldienstverlener OPP.

In haar vrije tijd sport en tuiniert Suzanne graag en houdt ze van zingen en dansen.

Team pagina Wanda van Kollenburg

Wanda van Kollenburg

Servicedesk medewerkster

Wanda heeft ruim 25 jaar ervaring als bedrijfsbureaumedewerker en is sinds 2023 werkzaam bij Collin, waar zij het eerste aanspreekpunt zal zijn voor onze verschillende klantgroepen.

Wanda brengt graag tijd door met haar vrienden en familie en bezoekt graag een festival. Daarnaast is zij ook vaak te vinden in de sportschool.

Team pagina Brechtje van Laarhoven

Brechtje van Laarhoven

Servicedesk medewerkster

Brechtje is jarenlang werkzaam geweest in het bankwezen als Particulier adviseur. Daarnaast hebben ze thuis een Bouwbedrijf waar zij de administratie voor doet en is zij penningmeester bij Ondernemend Moergestel. Dit alles geeft haar een goed beeld over financiële zaken en uitdagingen van de mkb-ondernemers.

In haar vrije tijd geniet Brechtje van haar gezin, familie en vrienden. Leuke en gezellige dingen ondernemen is pure ontspanning.

Team pagina Luuk Surtel

Luuk Surtel

Afstudeerstagiair

Luuk zit in zijn laatste jaar van de opleiding Commerciële economie aan de Avans Hogeschool. In zijn afstudeeronderzoek onderzoekt hij voor Collin de mogelijkheden met betrekking tot de Europese verordening.

In zijn vrije tijd is hij voornamelijk bezig met sporten en spreekt hij graag af met vrienden voor een drankje op een terras.

Team pagina Sam Verhoeven

Sam Verhoeven

Afstudeerstagiair

Sam studeert Commerciële Economie aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Als afstudeerder onderzoekt hij mogelijkheden tot het vergroten van het marktaandeel van relatief kleinere leningaanvragen.

Naast zijn werk bij Collin Crowdfund spreekt hij graag af met vrienden en vindt hij het leuk om een festival te bezoeken, of een terrasje te pakken.

Team pagina Bjorn van Ginneken

Bjorn van Ginneken

Werkstudent

Bjorn zit in zijn laatste jaar van de opleiding bedrijfsmanagement MKB aan Fontys hogeschool Tilburg, de algemene en uitgebreide kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn opleiding past hij graag toe in de praktijk. Bjorn gaat van start bij de servicedesk en hoopt een hulp te zijn voor ieder zijn vragen.

In zijn vrije tijd is Bjorn veel te vinden in de sportschool en voetbalt hij op donderdag en zondag, daarnaast brengt hij graag tijd door met zijn vrienden.

Beheer

Onze medewerkers van de beheerafdeling dragen zorg voor alle verstrekte leningen en zorgen ervoor dat alle partijen aan hun (betalings)verplichtingen voldoen en daarbij juist geïnformeerd worden.

Team pagina Tim van Vechel

Tim van Vechel BSc

Intensief Beheer

Tim heeft zijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond. Tijdens deze opleiding heeft hij zich voornamelijk gefocust op de onderwerpen financiering en procesoptimalisatie.

Tim besteedt zijn vrije tijd graag aan hardlopen, mountainbiken en is graag in het gezelschap van vrienden en familie.

Team pagina Niels Vrinds

Niels Vrinds BSc

Intensief Beheer

Niels heeft zijn opleiding Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch afgerond. Tijdens zijn studie is hij bij Collin gestart in het Intensief Beheer-team. Eenmaal afgestudeerd doet hij dit nog steeds met veel enthousiasme.

Niels besteedt zijn vrije tijd graag aan de sporten golf en hardlopen. Daarnaast brengt hij graag tijd door met zijn vrienden.

Team pagina Paul Schuurbiers

Paul Schuurbiers LLM

Bedrijfsjurist

Paul Schuurbiers heeft de opleiding Ondernemingsrecht aan Tilburg University afgerond. De juridische kennis die hij daar heeft opgedaan past hij toe binnen Collin als Bedrijfsjurist. Hiermee specialiseert hij zich in de crowdfundingmarkt.

Paul is in zijn vrije tijd vaak op de tennisbaan te vinden en onderneemt daarnaast regelmatig leuke dingen met zijn vrienden.

Team pagina Nathalie van Assche

Nathalie van Assche

Werkstudent Beheer

Nathalie is momenteel bezig met de opleiding Economie en Bedrijfseconomie aan Tilburg University. Naast haar studie versterkt ze het Collin-team bij afdeling Beheer.

In haar vrije tijd houdt ze van terrasjes pakken met vrienden en lekker tafelen met familie. Daarnaast doet ze aan fitness en zwemmen.

IT

Onze medewerkers van de IT-afdeling dragen zorg voor de functionaliteiten, ontwikkeling en veiligheid van ons platform.

Team pagina Hans Wammes

Ir. Hans Wammes

Information Manager

Hans kwam achter zijn interesse in informatiesystemen en softwareontwikkeling tijdens zijn studies Technische Bedrijfskunde en Innovation Management aan de TU Eindhoven. Na zijn afstuderen kreeg hij de mogelijkheid om zijn kennis bij Collin in de praktijk te brengen. 

In zijn vrije tijd squasht, fietst, en bouldert hij graag.

Team pagina Abraar Jagga

Abraar Jagga BSc

Information Manager

Abraar heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Haagse Hogeschool te Delft. Hij heeft ervaring opgedaan als Management en Lean Consultant, en Scrum Master.

In zijn vrije tijd is Abraar graag bezig met IT-technische projecten, en kun je hem regelmatig in de sportschool of buiten op pad vinden. 

Team pagina Sacha Baerends

Sacha Baerends MSc

Business Analist

Sacha is afgestudeerd in de master Theoretische Natuurkunde aan de Universiteit Utrecht, en heeft twee jaar ervaring opgedaan als Assistent Controller binnen de retaillogistiek.

In zijn vrije tijd duikt hij graag; laatstgenoemde activiteit combineert hij met zijn vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Team pagina Suzanne Blokland

Suzanne Blokland MSc

Business Engineer

Suzanne heeft haar studie Human Technology Interaction afgerond aan de TU Eindhoven. Met haar kennis van mens en technologie probeert ze het Collin-platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

In haar vrije tijd is ze op het hockeyveld of in de keuken te vinden en houdt ze wel van een creatief project.

Team pagina Thomas Janssen

Thomas Janssen BSc

Werkstudent

Thomas is bezig aan de master Information Management aan de Tilburg University. Als werkstudent ondersteunt hij het IT-team van Collin.

In zijn vrije tijd is hij voornamelijk bezig met sporten en spreekt hij graag af op het terras met vrienden.

Communicatie

Onze medewerkers van de afdeling Communicatie zorgen ervoor dat steeds meer ondernemers, investeerders en intermediairs bekend raken met onze diensten en dat onze crowd blijft groeien.

Team pagina Jari Gloudemans

Jari Gloudemans BSc

(Online) Marketeer

Jari heeft de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen (HAN) afgerond. Hij is bij Collin afgestudeerd en is hierna direct aan de slag gegaan in het marketingteam van Collin, om de zichtbaarheid verder te verbeteren.

In zijn vrije tijd leest hij graag en is regelmatig in de sportschool te vinden.

Team pagina Calvin Reket

Calvin Reket BSc

(Online) Marketeer

Calvin Reket heeft na de opleiding Commerciële Economie aan Avans Hogeschool zijn passie gevonden in de marketing(psychologie). Bij Collin initieert, analyseert en optimaliseert hij marketingcampagnes om de klant beter te begrijpen, te bereiken en te helpen.

In zijn vrije tijd is hij veel te vinden op de voetbalvelden en in de sportschool.

Team pagina Cezar Kaandorp

Cezar Kaandorp

Werkstudent Communicatie

Cezar studeert momenteel Commerciële Economie aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Hij is zeer geïnteresseerd in investeren en financieren, waardoor Collin Crowdfund perfect aansluit bij zijn persoonlijke interesses.

In zijn vrije tijd spreekt hij graag af met vrienden om leuke dingen te doen en sport hij graag.

Team pagina Stan Kelder

Stan Kelder

(Online) Marketeer

Stan heeft Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd. Na het behalen van zijn propedeuse gaat hij verder met studeren aan Tilburg University. Met zijn eerdere marketingervaring helpt hij Collin op communicatiegebied nog sterker te worden.

In zijn vrije tijd Thai bokst hij graag en spreekt hij graag af met vrienden.

Investment Managers

Onze investment managers helpen investeerders in hun investeringsbehoefte en zijn de brug tussen investeerder en ondernemer.

Team pagina Olivier Stulemeijer

Olivier Stulemeijer

Investment Manager

Olivier heeft ruim twintig jaar ervaring als zelfstandig ondernemer en heeft na de verkoop van zijn bedrijf een carrièreswitch gemaakt. In zijn rol als investment manager brengt hij middels een persoonlijke benadering investeerders en leningnemers bij elkaar.

In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met sporten (zwemmen, fitness) en is als vrijwilliger actief bij de Bredase Singelloop.

Externe adviseurs

Deze externe adviseurs worden ingeschakeld door Collin indien er specialistische kennis nodig is voor het opstellen en/of tussentijds aanpassen van specifieke leningvoorwaarden. De Risk Coaches beoordelen onafhankelijk de kredietwaardigheid van de leningaanvraag na positief advies vanuit de Crowdfund Coach.

Drs. Ing. Richard Halters

Risk Coach

Richard (1970) heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in diverse managementfuncties bij een grootbank, op het gebied van mkb en grootbedrijf. Laatstelijk als Rayondirecteur. Zijn grote liefde is het analyseren en doorgronden van leningaanvragen.

Samen met echtgenote Mary en kinderen Irene en Jurgen woont hij in Made. In zijn vrije tijd is hij vaak op het water te vinden, of bij zijn favoriete voetbalclub. Naast fietsen is hij ook actief stamboomonderzoeker. Verder heeft hij samen met zijn vrouw een bedrijf in promotionele artikelen.

Bert van ‘t Veer AA

Risk Coach

Bert (1959) heeft ruim 30 jaar ervaring in financiële dienstverlening (accountancy) . Bert is part-time werkzaam als openbaar accountant bij Van Noort Gassler & Co Accountants en Adviseurs. Bert is als projectmanager en financieel adviseur actief bij Museumpark Archeon. Zijn passie is het adviseren van ondernemers bij het realiseren van hun doelstellingen in de ruimste zin van het woord. 

Bert woont in Alphen aan den Rijn, hij is getrouwd en samen met zijn partner heeft hij twee dochters en drie zoons. In zijn woonplaats is Bert bestuurslid bij verschillende maatschappelijke instellingen. In zijn vrije tijd geniet hij van theater, reizen, golf en fietstochten.

Team pagina Dennis van den Berg

Dennis van den Berg

Externe Adviseur

Dennis heeft ruim 32 jaar ervaring in de bancaire sector waarbij alle facetten van de zakelijke kredietverlening voorbij zijn gekomen. De laatste 12 jaar heeft hij zich bekwaamd in het specialistische vakgebied van Intensief Beheer. Binnen dit vakgebied heeft hij de verbinding gezocht tussen bank en ondernemer om, gegeven de situatie en met respect voor ieders belang, het optimale resultaat te bereiken.

Dennis woont samen met zijn vrouw in Capelle aan den IJssel. De twee kinderen (28 en 25) zijn inmiddels allebei de deur uit. In zijn vrije tijd kun je hem af en toe in de sportschool, op de golfbaan of fietsend/wandelend in de natuur tegenkomen.

Team pagina Martin van Boxtel

Martin van Boxtel

Externe Adviseur

Martin heeft ruim 30 jaar ervaring in de bancaire sector als sparringpartner voor familiebedrijven en in diverse managementfuncties. In goede en slechte tijden is hij betrokken bij de strategische keuzes, investeringen en (her)financieringen van ondernemers. Martin is een bruggenbouwer die de verbinding maakt tussen ondernemer en financiers, waarbij hij een (financierings)oplossing op maat realiseert.

Hij woont samen met zijn vrouw in Beek en Donk en is de trotse vader van een zoon en een dochter. Martin geniet van de natuur (wandelen/fietsen), maar ook van het gemoedelijke Brabantse leven.

Crowdfund Coaches

Collin werkt door het hele land samen met Crowdfund Coaches. Zij zijn expert op hun vakgebied en hebben een senior positie opgebouwd in het bedrijfsleven. Deze Crowdfund Coaches beschikken veelal over jarenlange ervaring in de financiële sector.
Onze Crowdfund Coaches zijn onze fysieke stem in de markt, contactpersoon voor onze businesspartners en actief in de netwerken. Zij begeleiden leningnemers tijdens het aanvraagtraject, waarbinnen zij ook bij de ‘oordeelsvorming’ inzake de kredietwaardigheid van het bedrijf een belangrijke positie innemen.