fbpx

Team

Vacatures

Interesse om ons team te versterken? Kijk dan op de vacature pagina.

Management Collin Crowdfund

Directie

Jeroen ter Huurne MBA

Algemeen Directeur / CEO

Jeroen (1960) heeft ruim 30 jaar ervaring in de bancaire sector, waarvan de laatste 22 jaar in directiefuncties. Jeroen is getrouwd, woont in Udenhout en is trotse vader van drie werkende zoons (waarvan één bij Collin). In het weekend kun je Jeroen tegenkomen op de mountainbike, in de Loonse en Drunense Duinen. Jeroen is (mede)oprichter en DGA van Collin Crowdfund.

Jeroen: “Traditioneel financieren via de bank en crowdfunding gaan prima hand in hand. Co-financiering is toekomstgericht. De ondernemer maakt zo optimaal gebruik van de oude en van de nieuwe wereld.”

Drs. Bas Denissen RA

Financieel Directeur / CFO

Bas (1971) heeft meer dan 30 jaar ervaring in diverse financiële (management / directie) functies. Bas was voorheen werkzaam bij zowel accountantsorganisaties als grote ondernemingen en daarna als zelfstandig interim-manager actief. Het zoeken naar creatieve maar ook transparante en robuuste oplossingen om financieringen van MKB-ondernemingen vorm te gegeven die zowel voor de leningnemers als investeerders leiden tot een mooi rendement doet hem deugd. Bas woont met zijn vrouw en twee dochters in Tilburg. In zijn vrije tijd geniet hij van het Bourgondische Brabantse leven. Ook tref je hem regelmatig aan langs de sportvelden.

Bas: “Vertrouwen en transparantie nemen een steeds prominentere plaats in binnen de financiële sector. Collin Crowdfund staat voor creativiteit en kwaliteit in een groeiende dynamische omgeving. De uitdaging bestaat eruit om zowel richting leningnemers, investeerders als de andere belanghebbenden aantoonbaar “in control” te zijn en blijven.”

Management Team

Ferdy van de Plas BBA

Manager Financieringen

Ferdy (1991) heeft zijn HBO opleiding Commerciële Economie afgerond en werkt sinds 2015 bij Collin.
Hij is een groot sportliefhebber en voetbalt bij de plaatselijke sportvereniging. Daarnaast besteedt hij graag tijd met zijn familie en vrienden.

Zijn aandachtsgebieden binnen Collin zijn:

 • Kredietacceptatie
 • Beheer (Recovery & Insolventie)
 • Commercie / Sales
 • Accountmanagement / Connected Crowdfund Adviseurs

Ferdy: “Middels crowdfunding zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor zowel ondernemers als investeerders, waarbij een win-win situatie het gewenste uitgangspunt is.”

Bram ter Huurne BBA

Innovation Manager

Bram heeft een HBO opleiding Commerciële Economie gevolgd en werkt sinds 2014 bij Collin.
Hij houdt van skydiven, motorrijden, reizen en is veel in de sportschool te vinden.

Zijn aandachtsgebieden binnen Collin zijn:

 • Marketing & Communicatie
 • IT
 • New business
 • Institutionals
 • Project management

Bram: “Het zijn op dit moment in Nederland geen makkelijke tijden voor zowel investeerders als ondernemers. Laten we er samen alles aan doen om elkaar verder te helpen.”

Roel van de Plas BBA

Manager Operations

Roel (1993) heeft de opleiding Bedrijfskunde Management Economie & Recht gevolgd op de Fontys te Eindhoven.
Naast zijn werk brengt hij graag tijd door met zijn familie en vrienden.

Zijn aandachtsgebieden binnen Collin zijn:

 • Servicedesk
 • Regie
 • Finance / Control / Compliance
 • Facilitair
 • HR
 • Partnerbeheer

Roel: “Crowdfunding is een markt waar veel ontwikkelingen in plaatsvinden. Het is dan ook een uitdaging om bij een bedrijf als Collin Crowdfund, dat zich in deze markt bevindt, te mogen werken. Het is een bedrijf dat vol in ontwikkeling is, waarin het belangrijk is dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt.”

Servicedesk

De klanten van Collin komen via de site, e-mail en telefoon in contact met de Servicedesk van het online crowdfund platform. Deze medewerkers vormen het kloppend hart van onze binnendienst.

Varsha Motiram

Servicedesk

Varsha (1994) heeft na haar opleiding bank en verzekeringen een aantal jaren ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche. Haar vrije tijd spendeert ze graag met familie en vrienden en verder is ze regelmatig te vinden in de sportschool.

Varsha: “Het bedrijf van de ondernemer laten groeien d.m.v. investeerders welke er een mooi rendement uit kunnen halen is een win-win situatie en hier werk ik graag aan mee.”

Stijn Cuijpers

Servicedesk

Stijn Cuijpers (1999) studeert Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Innovatie management en procesverbetering zijn aspecten van zijn studie die hem aanspreken. Naast studie en werk houdt Stijn zich bezig met sport (voetbal, survival, snowboarden), en leuke dingen doen met vrienden en familie.

Stijn: “Crowdfunding biedt mooie kansen en oplossingen voor zowel de ondernemer als de investeerder. Om hier deel van uit te maken is ontzettend interessant, en ik hoop dat ik hier bij Collin Crowdfund veel zal leren over de wereld van crowdfunding.”

Jennifer Kemp

Servicedesk

Jennifer Kemp (1994) heeft de opleiding International Hospitality Management succesvol afgerond op NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Daarna heeft ze 3 jaar ervaring opgedaan in Human Resources bij de Radisson Hotel Group. Bij Collin Crowdfund wilt ze graag haar servicegerichte kennis toepassen en zichzelf ontwikkelen op het gebied van Crowdfunding. In haar vrije tijd kookt ze graag en vindt ze het gezellig om te borrelen en bordspelletjes te spelen met vrienden.

Jennifer: “Zoals ze bij Collin zo goed verwoorden: samen leren is het doel. Dit is ook mijn doel.”

Nynke Slegers

Servicedesk

Nynke Slegers (1999) is cum-laude afgestudeerd van het VWO TTO met de pakketten N&G en N&T. In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag, is ze sportief en spreekt ze graag af met vrienden voor een spelletjesavond.

Nynke: ‘’Wat het mooie is van Collin Crowdfund is dat het zorgt voor een betrouwbare omgeving voor zowel investeerder als ondernemer. Als servicedeskmedewerkster sta ik graag klaar voor al uw vragen en opmerkingen.’’ 

Interne Crowdfund Coaches

Zij begeleiden leningnemers tijdens het aanvraagtraject, waarbinnen zij ook bij de ‘oordeelsvorming’ inzake de kredietwaardigheid van het bedrijf een belangrijke positie innemen.

Simone Denissen-Kafoe BBA

Crowdfund Coach

Simone (1994) heeft de opleiding Bedrijfskunde Management, Economie & Recht gevolgd op de Avans in Den Bosch. Daarna heeft zij 3 jaar ervaring opgedaan in de bancaire sector. Hierbij heeft zij zich gespecialiseerd in de lease branche. Simone woont samen met haar man en zoontje in Tilburg. Naast haar werk vindt Simone het belangrijk tijd door te brengen met haar gezin, familie en vrienden.

Simone: “Crowdfunding is ruimte geven aan kredietnemers om te kunnen groeien door het matchen met de juiste investeerders. Deze financieringsvorm biedt de mogelijkheid om zowel investeerder als kredietnemer te bedienen. Dit is een mooie uitdaging voor mij.”

Pim van der Ham BSc

Crowdfund Coach

Pim (1998) heeft de opleiding Finance & Control afgerond op Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Gedurende de opleiding leerde hij veel over bedrijfsprocessen en de complete financiële cyclus. Het gaat hem niet alleen om cijfers, maar vooral om de wereld achter die cijfers. In zijn vrije tijd is Pim te zien op het voetbalveld of gezellig samen met vrienden en familie.

Pim: “Het leven bestaat uit keuzes maken. De beste keuze voor mij is crowdfunding. Ik hoop veel ondernemers en investeerders via Collin Crowdfund samen te brengen die daar net zo over denken.”

Niels Kampschuur BBA

Crowdfund Coach

De Haagsche Niels (1982) is na zijn Bachelor Commerciële Economie aan de slag gegaan als Kredietspecialist op de Intensief Beheer afdeling van ING. Na een aantal jaren maakte hij de overstap naar de front-office als Relatiemanager MKB.

Na een paar jaar werken als relatiemanager bij ING, besloot Niels om meer zingevend werk te gaan doen. Hij sloot zich aan bij Schuldhulpmaatje en ging mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan helpen.

Na twee jaren mensen helpen heeft Niels weer ontzettend veel zin om zijn opgebouwde bancaire kennis in te zetten voor een bedrijf die met twee benen in de toekomst staat. Met deze opgebouwde kennis en kunde Collin verder helpen te groeien in Zuid Holland, mensen met elkaar te verbinden en  investeerders goede rendementen te bezorgen.

Naast werken vindt Niels het fijn om te klussen, golfen en te toeren door Italië.

Niels: ”Ik denk altijd in oplossingen, kansen en mogelijkheden. In een ‘ja mits’ en niet in een ‘nee want’. Crowdfinance past hierdoor beter bij mij.”

Brian von Kriegenbergh BBA

Crowdfund Coach

Brian (1981) heeft na zijn HEAO studie bedrijfseconomie ruim 12 jaar commerciële ervaring opgedaan waarvan 6 jaar binnen de zakelijke kredietverlening en afgelopen jaren als new business accountmanager binnen het MKB. Hij is een open, enthousiaste en betrokken gesprekspartner waardoor hij relaties aan zich weet te binden. Brian staat midden in het leven en woont samen met zijn vrouw en jonge zoon (okt. 2019) in Eindhoven. In zijn vrije tijd kookt hij graag met vrienden, bezoekt hij de sportschool en maakt hij mooie reizen.

Brian: “Crowdfunding is een moderne manier van financieren die ondernemers de kans geeft out of the box te denken en zakelijke dromen te realiseren door het vertrouwen dat zij van verschillende investeerders krijgen. Ik vind het een leuke uitdaging om met ondernemers te sparren over de beste (financierings)oplossing voor hun bedrijf.”

Martin Laurijssen BBA

Crowdfund Coach

Martin (1988) is na zijn opleiding aan de Hotel Management School te Maastricht, drie jaar gedetacheerd geweest in de bancaire sector. In deze tijd specialiseerde hij zich in de lease branche. Martin woont samen met zijn vriendin en kinderen in Gilze. Naast dat hij graag tijd doorbrengt met zijn familie, probeert hij zoveel mogelijk tijd vrij te maken om dingen met vrienden te kunnen doen.

Martin: “Middels crowdfunding kunnen investeerders een mooi rendement behalen en daarmee ondernemers helpen groeien.”

Marijke Panis BBA

Crowdfund Coach

Marijke (1995) heeft met succes de opleiding Bedrijfskunde Management, Economie & Recht afgerond op Fontys Hogescholen te Eindhoven. Gedurende de opleiding heeft ze ervaring opgedaan binnen diverse disciplines, hierbij valt te denken aan IT, procesoptimalisatie en personeelszaken. Naast het werk is Marijke vaak te vinden in de sporthal, waar ze de sport handbal beoefent.

Marijke: “Crowdfunding is een perfecte financieringsoplossing wanneer naamsbekendheid en imago een extra boost kunnen gebruiken. Met behulp van crowdfunding kunnen diverse investeerders ondernemers helpen bij de groei van hun bedrijf.”

Overige afdelingen

Rick van Griensven BBA

Salesmanager

Rick van Griensven (1994) heeft zijn HBO opleiding Commerciële Economie (BBA) afgerond aan de Avans Hogeschool, te Breda. Hij is afgestudeerd bij Collin en daarna direct aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker en tevens eerste aanspreekpunt voor Knab Crowdfunding powered by Collin. Ten slotte is hij een groot voetbalfanaat, waardoor hij in het weekend ook vaak op of naast het veld te vinden is.

Rick: “In een wereld van razendsnelle innovaties zie je het succes van financiering door middel van crowdfunding hard groeien. Het is inspirerend om te zien hoe Collin Crowdfund de ambities van ondernemers waarmaakt, door ze samen te brengen met serieuze investeerders!”

Tom van Wanrooij BBA

Quality Manager

Tom (1992) heeft in 2014 zijn HBO opleiding aan de Academie voor Marketing en Business Management afgerond. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel en hij zal dit door middel van een positieve, maar ook kritische blik waarborgen. Tom woont samen met zijn vriendin in het Brabantse Made. Naast zijn werkzaamheden bij Collin is hij sportief ingesteld. Hij is zowel in de sportschool als op het voetbalveld te vinden.

Tom: “Middels Crowdfunding is er een nieuwe manier van financiering ontstaan. Het is mooi om te zien hoe bij Collin Crowdfund het kwaliteitsniveau hoog wordt gehouden. Met als resultaat de ondernemers hun dromen te laten realiseren en de investeerders te laten profiteren van een hoog rendement.”

Ir. Hans Wammes

Business Engineer

Hans Wammes (1995) kwam achter zijn interesse in informatiesystemen en softwareontwikkeling tijdens zijn studies ‘Technische Bedrijfskunde’ en ‘Innovation Management’ aan de TU Eindhoven. Na zijn afstuderen kreeg hij de mogelijkheid om hierin verder te gaan als Business Engineer bij Collin Crowdfund, en greep dit met beide handen aan. In zijn vrije tijd squasht, fietst, en bouldert hij graag.

Hans: “In de huidige digitale tijd zijn er enorm veel mogelijkheden, zeker in de relatief jonge crowdfunding markt. Middels het platform van Collin Crowdfund wordt hier op innovatieve wijze aanspraak op gemaakt.”

Tim van Vechel

Intensief Beheer

Tim (1995) heeft in juni 2019 zijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond. Tijdens zijn opleiding Bedrijfseconomie heeft hij zich voornamelijk gefocust op de onderwerpen financiering en procesoptimalisatie. Tim besteedt zijn vrije tijd graag aan hardlopen en mountainbiken. Daarnaast is hij graag in het gezelschap van zijn vrienden en familie.

Tim: “Crowdfunding kan het onmogelijke mogelijk maken voor ondernemers. In de huidige tijd van lage rentes kan Collin Crowdfund een prima alternatief bieden voor het behalen van rendement voor investeerders. Collin Crowdfund brengt op een moderne en transparante manier vraag en aanbod samen.”

Paul Schuurbiers LLM

Bedrijfsjurist

Paul Schuurbiers (1994) heeft in 2019 de opleiding Ondernemingsrecht aan Tilburg University afgerond. De juridische kennis die hij daar heeft opgedaan past hij toe binnen Collin en hij specialiseert zich in de crowdfundingmarkt.
Paul is in zijn vrije tijd vaak op de tennisbaan te vinden en onderneemt graag leuke dingen met zijn vrienden.

Paul: “Collin Crowdfund is een persoonlijke bruggenbouwer in de groeiende dynamische wereld van crowdfunding. Ik vind het mooi om te zien hoe crowdfunding ondernemers en investeerders samenbrengt. Collin Crowdfund staat daarbij voor vertrouwen en transparantie door het leveren van maatwerk. Ik haal energie uit het juridisch optimaliseren van crowdfunding binnen Collin.”

Paul Roovers

Assistent controller

Paul Roovers(1998) is student op de opleiding Bedrijfsmanagement MKB aan de Fontys Hogeschool te Tilburg. Aangezien de opleiding erg bedrijfsgericht is en optimalisatie van processen centraal staat, wil Paul graag zijn kennis die hij hier verkregen heeft toepassen in de praktijk. In zijn vrije tijd is Paul regelmatig te vinden op de judomat of brengt hij tijd door met zijn familie en vrienden.

Paul: Crowdfunding is voor MKB’ers een erg interessante manier om een investering te doen. Het is dan ook erg mooi om deel uit te maken van een organisatie die ondernemers op deze manier helpt aan de financiering.

Jolanda ter Huurne BSc

Financiële- en personeelsadministratie / logistiek

Jolanda (1960) is al sinds het begin betrokken bij Collin Crowdfund. Jolanda houdt zich dagelijks bezig met administratieve- en logistieke zaken. Inderdaad, de echtgenote en moeder van. In haar vrije tijd leest Jolanda veel, wandelt ze graag en houdt ze van tuinieren.

Jolanda: “Waar ondernemers vaak bij de bank tegen een dichte deur lopen, is er bij crowdfunding plek voor allerhande MKB-ers. De bedrijven die bij Collin een lening hebben lopen, verschillen van agrariërs, innovatieve bedrijven, horeca en alles ertussen in. Het geeft een goed gevoel om het MKB te helpen groeien.”

Jelle van Nunen

Stagiair

Jelle (1992) is na zijn MBO opleiding financiële dienstverlening begonnen aan de opleiding Financial Services Management aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Tijdens deze studie heeft hij zijn meeloopstage doorlopen bij Univé Het Zuiden. Gedurende deze periode heeft hij veel geleerd over het verstrekken van advies omtrent particuliere en zakelijke verzekeringen. Het komende half jaar zal hij een afstudeeronderzoek uitvoeren naar de wet- en regelgeving in de crowdfundsector. Naast het werk speelt hij graag gitaar en is hij lid van een duikvereniging.

Bram van der Heijden BSc

Marketeer

Bram (1999) heeft in 2020 de opleiding SPECO Commerciële Economie aan de Fontys Hogescholen afgerond. Via stages bij bedrijven in de bancaire sector is zijn interesse in de financiële wereld gewekt. De kennis die hij daar heeft opgedaan wil hij toepassen in de praktijk als marketeer bij Collin Crowdfund. In zijn vrije tijd voetbalt en squasht Bram graag.

Bram: ‘’Collin Crowdfund opereert binnen een ontwikkelende en dynamische markt. De juiste investeerders vinden voor de verschillende ondernemers is dan ook een mooie uitdaging.’’

Nick van Dorst

Stagiair IT

Nick van Dorst (1998) studeert Business, IT & Management aan Avans Hogeschool in Breda. Zijn interesses liggen in de mogelijkheden van informatiesystemen en data voor het verbeteren van  de bedrijfsvoering. Bij Collin Crowdfund wilt Nick hier meer ervaring in opdoen en de kennis vanuit zijn opleiding toepassen in de praktijk. In zijn vrije tijd wandelt hij graag en in het weekend is hij vaak te vinden op het airsoftveld.

Nick: “De mogelijkheden van data zijn oneindig. Wanneer hier bewust naar gekeken wordt, kan dit veel opleveren voor zowel de bedrijfsvoering als de klantbeleving. Ook in de jonge markt van crowdfunding biedt data veel mogelijkheden.

Jari Gloudemans

Stagiair Marketing

Jari Gloudemans (1995) is na de sportopleiding aan het ROC drie jaar werkzaam geweest als Fitnessinstructeur om vervolgens een ommezwaai te maken naar het bedrijfsleven. Op dit moment volgt hij de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen (HAN).

Het komende half jaar zal Jari onderzoek gaan doen naar potentiële nieuwe doelgroepen voor Collin Crowdfund en hoe wij hen het beste marketingtechnisch kunnen targeten zodat we nog meer mensen kunnen verwelkomen in onze Collin Crowdfund Community.

Jari: ‘’Ik geloof dat er een breder scala aan investeerders geïnteresseerd is in onze diensten. Het is tijdens de stage mijn doel om in kaart te brengen hoe we nieuwe doelgroepen aan kunnen trekken tot de diensten van Collin Crowdfund’’.

Yvonne van Balkom

Afdeling beheer

Yvonne (1965) heeft ruim 30 jaar ervaring als
zelfstandig ondernemer in meerdere branches, zowel in binnen-als buitenland.
Het grootste deel van haar ondernemerschap bracht ze door in Zuid Spanje, waar ze een succesvolle internationale makelaardij runde met 2 kantoren.
Thans is ze bezig met de herontwikkeling van een
rijksmonumentaal kloostercomplex.
Haar praktijkervaring is van onschatbare waarde voor de relaties tussen investeerders en MKB’ers.
Ze is getrouwd en heeft 2 dochters van 29 en 26 jaar. Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar familie, in de natuur, in de paardenstal en met haar honden. Ook gaat ze graag salsa dansen, houdt ze van oldtimers en struint graag brocante marktjes af met vriendinnen.

Yvonne: “Crowdfunding is een manier van financieren, waarbij mensen in mensen geloven. Collin brengt die mensen bij elkaar op een professionele manier, waarbij de risico’s goed in kaart worden gebracht, en alle belangen goed worden overwogen. Graag draag ik daar mijn steentje aan bij”

Externe adviseurs

Deze externe adviseurs worden ingeschakeld door Collin indien er specialistische kennis nodig is voor het opstellen en/of tussentijds aanpassen van specifieke leningvoorwaarden.

Dennis van den Berg

Adviseur

Dennis (1962) heeft ruim 32 jaar ervaring in de bancaire sector in welke periode alle facetten van de zakelijke kredietverlening voorbij zijn gekomen. De laatste 12 jaar heeft hij zich bekwaamd in het specialistische vakgebied van Intensief Beheer. Binnen dit vakgebied heeft hij de verbinding gezocht tussen bank en ondernemer om, gegeven de situatie en met respect voor ieders belang, het optimale resultaat te bereiken.
Dennis woont samen met zijn vrouw in Capelle aan den IJssel. De twee kinderen (28 en 25) zijn inmiddels allebei de deur uit. In zijn vrije tijd kun je hem af en toe in de sportschool, op de golfbaan of fietsend/wandelend in de natuur tegenkomen.

Dennis: “In de Crowdfunding markt lijken prima kansen te liggen om het vertrouwen van ondernemers en investeerders te bundelen in een mooie financieringsoplossing. Maar ook als het de onderneming (tijdelijk?) minder gaat moet zorgvuldig met de belangen van beide partijen worden omgegaan.”

Martin van Boxtel

Adviseur

Martin (1965) heeft circa 30 jaar ervaring in de bancaire sector als sparringpartner voor familiebedrijven en in diverse managementfuncties. In goede en slechte tijden is hij betrokken bij de strategische keuzes, investeringen en (her)financieringen van ondernemers. Martin is een bruggenbouwer die de verbinding maakt tussen ondernemer en financiers, waarbij hij een (financierings)oplossing op maat realiseert. Hij woont samen met zijn vrouw in Beek en Donk en is de trotse vader van een zoon en een dochter. Martin geniet van de natuur (wandelen/fietsen), maar ook van het gemoedelijke Brabantse leven.

Martin: “Ik geloof dat ondernemers hun toekomstplannen sneller en beter realiseren als hun bedrijfsfinanciering een stevig en duurzaam fundament kent. Juist vanwege nieuwe alternatieve financieringsoplossingen waaronder crowdfunding kan ieder goed businessplan -ongeacht de levensfase van de onderneming- gefinancierd worden.”