Werken bij Collin Crowdfund banner
Collin Crowdfund is een jonge, innovatieve en snelgroeiende organisatie. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe medewerkers om ons te helpen met het realiseren van onze missie: ruimte bieden aan ondernemers via serieuze investeerders. Kom jij ons team versterken?

Op zoek naar een stageplek? Ook hiervoor bieden wij verschillende opties! Zie hier.

Vragen over een vacature?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur

Bezoekadres
Schijfstraat 6E, Oisterwijk

Crowdfund Coach

Vacature pagina afbeelding Crowdfund Coach

Realiseer de dromen en ambities van ondernemers! Collin Crowdfund is op zoek naar junior en medior Crowdfund Coaches om Nederlandse mkb-ondernemers te begeleiden tijdens het financieringsproces.

Case Manager

Vacature pagina afbeelding Case Manager

Dit is een van de meest veelzijdige functies binnen Collin. Sta investeerders en leningnemers te woord, verwerk gegevens in het systeem en begeleid ondernemers bij het proces van akten en andere juridische documenten.

Financieringsspecialist

Vacature pagina afbeelding Financieringsspecialist

Als financieringsspecialist ben jij de sparringspartner voor zowel ondernemers als intermediairs die met Collin samenwerken.

IT-medewerker

Vacature pagina afbeelding IT-medewerker

Als IT-medewerker krijg je de kans om je kennis en expertise op het gebied van IT in te zetten en verder te ontwikkelen.

Stageplekken

Stagiair Collin Direct

Vacature pagina afbeelding stagiair Collin Direct
Werk mee aan de realisatie van de dromen en ambities van ondernemers middels jouw stage! In samenwerking met jouw collega’s begeleid je mkb-ondernemers tijdens het financieringsproces.

Stagiair Intensief Beheer

Vacature pagina afbeelding stagiair Intensief Beheer
Werk mee aan beheer-gerelateerde oplossingen voor klanten. Je krijgt een uitgebreid beeld van bedrijfsfinancieringen waarbij ook juridische aspecten aan bod komen.