Collin Crowdfund wint Cashcow Award

U heeft gekozen. De winnaars van de Cashcow Awards 2016 zijn bekend. Tijdens de BeleggersFair werden de trotse winnaars in het zonnetje gezet. DeGiro, Martine Hafkamp en FitVermogen.nl behoorden tot de zeven gelukkigen die een award mochten ophalen.

Martine Hafkamp, sinds jaar en dag het boegbeeld van Fintessa, werd door de lezers van Cash magazine en Cashcow.nl met afstand gekozen tot Beste Beleggingsexpert. Ze liet Corné van Zeijl, die net deze week een boekje vol beleggerswijsheden heeft uitgebracht, en Nico Bakker achter zich. Hafkamp was blij met de prijs. Ze liet eerder al weten veel waarde te hechten aan de award omdat het juist de beleggers waren die de winnaar mochten kiezen.

Jort Kelder reikt Cashcow award uit aan Jan-Willem Onink

DeGiro werd gekozen tot Beste Broker. Binck en Lynx hadden het nakijken. FitVermogen.nl van NN IP kreeg de Award voor Beste Online Vermogensbeheerder. Knab en Evi Van Lanschot grepen naast de award. Maar voor Triodos was er toch nog een award in de categorie Duurzaam.

De award voor Beste Aanbieder Strucured Products was voor BNP Paribas Markets. In de categorie Vastgoed ging Synvest er met de award vandoor. U koos Collin Crowdfund tot het Beste Crowdfundplatform.

Hafkamp won twee prijzen. Kreeg ze tijdens de BeleggersFair de award voor Beste Beleggingsexpert. Met Fintessa won ze eerder dit jaar al de Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder. Ook Fitvermogen had eerder dit jaar al een Cashcow Award te pakken, namelijk die voor Meest Innovatieve Belegginsgproduct. Verder waren er eerder dit jaar awards voor Beste ETF-aanbieder Think ETF en ABN Amro. De grootbank kreeg de publieksprijs voor beste beleggingsinstelling.