Collin is een FD Gazelle 2023!

Dit jaar heeft Collin voor de tweede keer deelgenomen aan de FD Gazellen Awards. Deze jaarlijkse onderscheidingen worden door Het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelstgroeiende Nederlandse ondernemingen. De vereiste hiervoor zijn een minimale omzetstijging van 20% per jaar, in drie achtereenvolgende jaren, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Collin is uitgeroepen tot FD Gazelle in de categorie middelgroot (met een jaarlijkse omzet van €2 miljoen tot €10 miljoen) in de regio Zuid-Nederland.

Afbeelding blog Collin is een FD Gazelle 2023

Met deze benoeming is Collin volgens het FD één van de 1.003 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De exacte ranglijst per categorie wordt op donderdag 24 november bekendgemaakt tijdens de awarduitreiking in Theater Amsterdam. Tijdens de uitreiking worden ook de nummers 1, 2 en 3 per categorie bekendgemaakt.

Deze erkenning is een resultaat van toegewijde inspanning van ons team en de steun van onze gewaardeerde investeerders, leningnemers en partners. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

Ervaringen van investeerders

Vragen over investeren?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Investeren bij Collin

  • Aantrekkelijk rendement
  • Kredietwaardige leningen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Online portefeuille