Collin is een FD Gazelle 2022!

Collin Crowdfund heeft zich dit jaar voor het eerst aangemeld voor de FD Gazellen Awards. De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door Het Financieele Dagblad aan Nederlandse ondernemingen. De vereiste hiervoor zijn een minimale omzetstijging van 20% per jaar, in drie achtereenvolgende jaren, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Collin is dit jaar beoordeeld en verkozen tot FD Gazelle in de omzetcategorie middelgroot (€2mln tot €10mln) in de regio Zuid-Nederland.

Brabants-Dagblad-Collin-Crowdfund-artikel

Met deze benoeming is Collin volgens het FD één van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De exacte ranglijst per categorie wordt op dinsdag 22 november 2022 bekendgemaakt tijdens de awarduitreiking in Theater Amsterdam. Tijdens de uitreiking worden ook de nummers 1, 2 en 3 per categorie bekendgemaakt.

Wij zijn als Collin erg trots op deze beoordeling en wij zien dit als een pluim op het werk van al ons gehele team. Daarnaast is dit ook mede mogelijk gemaakt door het vertrouwen van onze grote groep investeerders, leningnemers en intermediairs. Dank daarvoor!

Ervaringen van investeerders

Vragen over investeren?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Investeren bij Collin

  • Aantrekkelijk rendement
  • Kredietwaardige leningen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Online portefeuille