Collin op de Universiteit van Tilburg

Dinsdag 4 oktober hebben Financieel Directeur Bas Denissen en Crowdfund Coach Audrey Franssen namens Collin een gastcollege verzorgd op de Universiteit van Tilburg welke mogelijk het begin is van een langdurige samenwerking.

Het gastcollege op 4 oktober was het eerste gastcollege dat wij namens Collin op de Universiteit hebben gegeven. Het college werd gegeven aan Masterstudenten van de opleiding Bedrijfseconomie welke het vak Advanced Corporate Finance volgen. De studenten hadden hun reguliere colleges achter de rug en kregen in hun tussenweek onder andere een gastcollege van ons. Het doel van het college was het informeren van de studenten over Collin en de non-bancaire financieringsvorm Crowdfunding.

Collin open huis 7 juli

Het gastcollege was een eerste stap naar mogelijk een langdurige samenwerking. Binnenkort komen een aantal docenten van de Universiteit naar ons kantoor in Oisterwijk om een gastcollege te verzorgen tijdens ons wekelijkse opleidingsuur. Met deze samenwerking hopen wij niet alleen kennis over te dragen, maar ook kennis te verwerven en onze deskundigheid te blijven verbeteren. Daarnaast hopen wij met de kennisoverdracht naar deze Young Professionals de naamsbekendheid van Collin en de Crowdfinance branche te vergroten.

Collins kantoren

Ervaringen van investeerders

Vragen over investeren?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Investeren bij Collin

  • Aantrekkelijk rendement
  • Kredietwaardige leningen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Online portefeuille