Opening Wav-e studio in Beuningen

BEUNINGEN, 15 maart 2017 – Medio april opent ondernemer Stefan Bronswijk de eerste Wav-e studio gebaseerd op een draadloze EMS technologie aan het Amaliaplein 19 in Beuningen. Wav-e is een nieuw bewegingsconcept voor zowel mannen als vrouwen in iedere leeftijdscategorie. Mensen worden op een professionele en enthousiaste wijze begeleid naar een betere gezondheid. Electrical muscle stimulation (EMS) is de optimalisering van spiercontracties door het gebruik van elektrische impulsen. De investeringsbehoefte voor de opstart van de Wav-e studio is verkregen door crowdfunding via Collin Crowdfund.

Uniek concept
Ondernemer Stefan Bronswijk heeft tot nu bij het Ministerie van Defensie gewerkt. Hij overweegt al jaren om als zelfstandig ondernemer te starten en ziet nu een ultieme kans om zijn ambities te realiseren. ‘Wav-e is een uniek bewegingsconcept’, vertelt Stefan enthousiast. Zowel mannen als vrouwen in iedere leeftijdscategorie kunnen door wekelijks 15 minuten een training te volgen, een geweldig resultaat boeken! Zeker voor mensen die net even dat extra stukje persoonlijke begeleiding nodig hebben en die willen bewegen op eigen niveau. Wav-e studios biedt de oplossing voor diegenen die niet de tijd weten te vinden om zich 3x per week naar de sportschool te bewegen!’

Nieuw in Nederland
Wav-e studios is een nieuw bewegingsconcept, gebaseerd op de zogenaamde EMS technologie. Electrical muscle stimulation (EMS), ook bekend als neuromuscular electrical stimulation (NMES), is de optimalisering van spiercontracties door het gebruik van elektrische impulsen. Het is een high end technologie waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is. EMS is 18 maal intensiever dan een gewone work-out en het gehele lichaam wordt tegelijkertijd getraind.

Wav-e bevindt zich nu, na een succesvolle introductie in verschillende landen als Duitsland, Frankrijk, Italië, Emiraten en de Verenigde Staten, in de introductiefase in Nederland via twee franchiseformules: Wav-e studios (voor gemengd sporten) en Wav-e For Ladies (women only). Wav-e studios opent nu edan ook zijn 10e vestiging in Beuningen.

Financiering door crowdfunding
Voor de opstart van de Wav-e studio was een investeringsbehoefte van € 60.000. De lening is verkregen door crowdfunding via Collin Crowdfund. De crowdfund campagne is volgeschreven door 72 investeerders.