Emerce 2-2-2017

Twinkel Kidz lanceert unieke App

Twinkel Kidz laat zien waar een lokale ondernemer groot in kan zijn. Met de lancering van een nieuwe app geeft Twinkel Kidz de klant de keuze om, naast het vertrouwde winkelen in de fraaie winkel aan de Weeshuisstraat 19 in Zwolle, ook online een band op te bouwen met Twinkel Kidz. De app voegt een nieuwe beleving toe voor de klant.

Klantvoordeel
De nieuwe app geeft een goed beeld van de leuke collectie kinderkleding van Twinkel Kidz. De app biedt de mogelijkheid om persoonlijke aanbiedingen te ontvangen bij een bezoek aan de winkel. Als VIP-member worden aankoopbewijzen voor je bijgehouden en bewaard, zo hoef je het papieren bonnetje niet meer te bewaren. Een klantenpas is niet nodig, je mobiele telefoon neemt de plaats hiervan in. Je bouwt spaarpunten op bij iedere aankoop en je kunt eenvoudig cadeaubonnen inwisselen. Op de app vind je ook de evenementenkalender. Voor Twinkel Kidz is kinderkleding, kraamcadeautjes en kinderaccesoires uitzoeken meer dan winkelen alleen. Regelmatig worden er events georganiseerd, via de app ben je altijd op de hoogte.

Twinkel Kidz verlegt grenzen
Met de app zet Twinkel Kidz een nieuwe standaard voor de lokale ondernemer. Een standaard die alleen leek te zijn weggelegd voor de grotere landelijke retailers. Twinkel Kidz combineerde het fysieke winkelen al met online winkelen met haar webshop (via de website TwinkelKidz.com). Zij breidt de online- en interactiemogelijkheden voor de klant nu uit met deze nieuwe app. De app is voor IOS en Android beschikbaar en is in samenwerking met het Zwolse bedrijf Appbakkers ontwikkeld. Twinkel Kidz is een van de eerste lokale ondernemers die deze innovatie in fysiek winkelen, ook wel omnichanneling genoemd, aan hun klanten biedt. Meerdere verkoopkanalen staan de consument ter beschikking. De nieuwe app geeft niet alleen informatie, het biedt juist een interactieve manier van winkelen. De klant kan direct shoppen. Hij of zij kan zijn gegevens aanpassen om gepersonaliseerd aanbod te ontvangen. Loyaliteit wordt beloond. Kortom, winkelen is steeds meer beleving en ook met de nieuwe app maakt Twinkel Kidz die belofte waar!