Uitslag FD Gazelle award 2022

Collin Crowdfund heeft zich dit jaar voor het eerst aangemeld voor de FD Gazellen Awards. De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door Het Financieele Dagblad aan Nederlandse ondernemingen. De vereiste hiervoor zijn een minimale omzetstijging van 20% per jaar, in drie achtereenvolgende jaren, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Collin is dit jaar beoordeeld en verkozen tot FD Gazelle in de omzetcategorie middelgroot (€2mln tot €10mln) in de regio Zuid-Nederland. Uiteraard waren wij aanwezig bij de award uitreiking op 22 november in Theater Amsterdam met presentatie van o.a. Hella Hueck en Ben Tiggelaar. En de uitslag is bekend…

Brabants-Dagblad-Collin-Crowdfund-artikel

Met deze benoeming is Collin volgens het FD één van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Collin streed in regio Zuid-Nederland in de omzetcategorie € 2 miljoen tot € 10 miljoen per jaar. Wij zijn uiteindelijk van de 45 ondernemingen in onze categorie op een respectievelijke 17e plaats geëindigd.

Wij zijn ontzettend trots dat wij onszelf dit jaar een FD Gazelle mogen noemen en gaan met team Collin verder met het behalen van onze missie: ”ondernemers ruimte bieden via onze serieuze investeerders”. En wie weet doen wij volgend jaar een nieuwe gooi naar het podium.

Wij willen middels deze weg alle investeerders, leningnemers en intermediairs bedanken zonder wie wij deze groeiprestatie nooit hadden bereikt. Namens Collin Crowdfund bedankt voor het vertrouwen!

Ervaringen van investeerders

Vragen over investeren?

E-mail
info@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 401 6546

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Investeren bij Collin

  • Aantrekkelijk rendement
  • Kredietwaardige leningen
  • Loyaliteitsprogramma
  • Online portefeuille