Henk Beke MM

Henk (1961) heeft meer dan 10 jaar bancaire ervaring met het adviseren en ondersteunen van franchiseorganisaties vanuit de driehoek franchisenemer – franchisegever – bank. Zijn drijfveer is ondernemers in het MKB te ondersteunen om hun ambities waar te maken. Met zijn unieke combinatie van kennis en ervaring in Customer Value & Finance heeft hij veel organisaties geadviseerd met een kritische blik op het onderscheidend vermogen, de strategie en de tactische/operationele aspecten van het businessmodel.
Hij kent de dynamiek tussen franchisegever en franchisenemer door en door. Cruciaal is de kwaliteit van de (franchise)formule, ondernemer en goed financieel management. Naast zijn rol als landelijke Franchise Crowdfund Coach begeleidt hij als zelfstandig adviseur (franchise) organisaties bij strategische (her)oriëntaties, performance coaching en financieringsaanvragen. Klantgericht, energiek, creatief en innovatief. Hij is oprecht geïnteresseerd in de ondernemer en onderneming. Henk woont in Brabant, is getrouwd en heeft twee zoons. Zijn hobby’s zijn reizen, tennis en wekelijks hardlopen door de bossen en langs de vennen.

Henk: “Het wordt niet meer zoals het vroeger was. Ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op, waardoor het lastiger wordt om als onderneming onderscheidend te zijn en klantwaarde te blijven leveren. Kernvraag is: ‘What business are we in?’. Uiteindelijk is de klantwaarde bepalend voor de rentabiliteit: customer value èn valuable customers.
Crowdfunding kan daarin een belangrijke rol spelen door de onderneming en de formule te positioneren, bestaande klanten en relaties te binden en met een vliegende start nieuwe klanten te vinden.”

Henk Beke MM

Henk Beke MM

Nationale Franchise Crowdfund Coach

henk.beke@collincrowdfund.nl

+31(0)680065841

Linkedin

Heeft u interesse?

Vragen over lenen?

E-mail
lenen@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 130 0789

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 - 17.30 uur.

Google Beoordelingen
4.5

Lenen bij Collin

  • 99,5% succesvol gefund
  • Hulp Crowdfund Coach
  • Korte doorlooptijd
  • Creëer ambassadeurs
  • Marketing power

Ervaringen van ondernemers