Henk Beke MM

Henk (1961) heeft meer dan 15 jaar bancaire ervaring met het adviseren en ondersteunen van MKB-bedrijven in Dienstverlening, Leisure, Retail, Zorg en Kinderopvang. Niet alleen zelfstandige bedrijven, maar ook franchiseorganisaties uit het hele land. Hij is sinds 2016 aangesloten bij Collin Crowdfund.  

Zijn drijfveer is ondernemers in het MKB te ondersteunen om hun ambities waar te maken. Met zijn unieke combinatie van kennis en ervaring in Customer Value & Finance heeft hij veel organisaties geadviseerd met een kritische blik op het onderscheidend vermogen, de strategie en de tactische/operationele aspecten van het businessmodel. 

Hij heeft ook veel ervaring met het businessmodel ‘Franchise’. Cruciaal is de kwaliteit van de formule, de ondernemer, goed financieel management en een sterke franchisegever.  

Naast zijn rol als landelijke Crowdfund Coach begeleidt hij als zelfstandig adviseur organisaties bij het opstellen van businessplannen en begeleidt hij als business coach startende ondernemers.  

Hij is klantgericht, energiek, creatief & innovatief en is oprecht geïnteresseerd in de ondernemer en onderneming. Zijn hobby’s zijn reizen, tennis en wekelijks hardlopen door de bossen en langs de vennen.  

Henk Beke MM

Henk Beke MM

Nationale Franchise Crowdfund Coach

Heeft u interesse?

Vragen over lenen?

E-mail
lenen@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 130 0789

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 - 17.30 uur.

Lenen bij Collin

  • Ruim 99% succesvol gefund
  • Hulp Crowdfund Coach
  • Korte doorlooptijd
  • Creëer ambassadeurs
  • Marketing power

Ervaringen van ondernemers