Crowdfund Coach Johan Thissen

Johan (1962) beschikt over een jarenlange ervaring, opgedaan binnen de bancaire sector in binnen- en buitenland, zowel in de rol van aanbieder van financieringsoplossingen alsook in die van directeur/ondernemer. Hij was verantwoordelijk voor het opzetten van een Lease bedrijf in Milaan dat in de loop der jaren uitgroeide tot een succesvolle business en heeft zodoende aan den lijve ondervonden wat ”ondernemen” betekent.

Inmiddels woont hij alweer jaren in Nederland, waar ook zijn drie kinderen studeren. Hij heeft een passie voor sport, waarbij rugby in de loop der jaren heeft plaatsgemaakt voor in-line skating en yoga. In de zomer is hij regelmatig te vinden op zijn boot genietend van het prachtige Nederlandse rivierenlandschap.

Johan: “Vanaf het begin van mijn loopbaan, heb ik een voorkeur gehad voor financieringsproducten die niet tot de kern van het bankieren behoren zoals: Financiele Lease, Operationele lease, Factoring, Supply Chain Finance e.d. Deze vormen van financiering zijn vooral populair binnen het MKB en vereisen van de aanbieder dat hij verder kijkt dan de cijfertjes en inspeelt op de specifieke kenmerken van de onderneming, haar klanten, leveranciers en bedrijfsprocessen.

Als Collin Crowdfund kijken wij ook met een andere bril dan de meer traditionele spelers, naar mogelijke oplossingen die passen bij een bepaald bedrijf. Op die manier proberen wij de ondernemers in het MKB te helpen daar waar anderen niet komen. Tegelijkertijd bieden we daarmee onze investeerders aantrekkelijke beleggingsalternatieven.
Dat is wat mij motiveert en Collin Crowdfund biedt daartoe alle mogelijkheden!

Johan Thissen

Regio: Zuid-Nederland

Crowdfund Coach Johan Thissen

Johan Thissen

Crowdfund Coach

Crowdfund Coach worden?

Collin Crowdfund werkt met Crowdfund Coaches verspreid over het land. Dit team willen we uitbreiden zodat we alle ondernemers perfect kunnen ondersteunen. Geïnteresseerd, kijk dan hier voor de mogelijkheden lees verder