Crowdfund Coach René Noorman

Na het afronden van zijn studie commerciële economie is René (1972) zich al snel gaan richten op management en advisering van franchiseformules en samenwerkingsverbanden. In dienst bij een landelijke adviesorganisatie is de focus verbreed naar groeiende ondernemers en de financiering daarvan. Na enkele jaren van ondernemerschap is René sinds 2020 actief in het financieren van ondernemers en vastgoed. Vanaf de zomer van 2023 doet hij dit vanuit zijn eigen onderneming als Crowdfund Coach voor Collin Crowdfund. René woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in het zuiden van Friesland, waar hij graag wandelt met zijn hond en geniet van de vele geneugten die het leven te bieden heeft. 

René: “Crowdfunding opent deuren voor ondernemers die bij andere financieringsoplossingen dicht blijven. Het stimuleert en beloont de ambitie en durf van ondernemers. Ik denk dat het Nederlandse mkb dat goed kan gebruiken.

René Noorman

Regio: Friesland 

Crowdfund Coach pagina René Noorman

René Noorman

Regio: Noord-Nederland

Crowdfund Coach worden?

Collin Crowdfund werkt met Crowdfund Coaches verspreid over het land. Dit team willen we uitbreiden zodat we alle ondernemers perfect kunnen ondersteunen. Geïnteresseerd, kijk dan hier voor de mogelijkheden lees verder