Crowdfund Coach Ronald Seinen

Ronald Seinen MBA (1965) heeft ruim 25 jaar bij diverse Rabobanken gewerkt. De functies varieerden van Accountmanager MKB tot Directeur Bedrijven. In verschillende rollen is het bedrijfsmatig financieren altijd een belangrijk onderdeel van zijn werk geweest. Naarmate de ‘vrijheid’ van het bankieren en het directe contact met de klant minder werd lonkte het ondernemerschap. Medio 2016 werd de stap gezet en volgden verschillende opdrachten, van start ups naar bijzonder beheer. In enkele van deze bedrijven is hij zelf ook gaan participeren. Het financiering vak en het werken met klanten is toch weer gaan kriebelen.

Over Ronald wordt gezegd dat hij -naast deskundig en betrouwbaar- een goed inlevingsvermogen heeft en een grote betrokkenheid bij zijn klanten laat zien. Ronald woont in Leek samen met zijn echtgenote en twee dochters. Zijn hobby’s zijn koken, reizen en canicrossen (hardlopen met de hond).

Ronald: ”Ik hoor veel dat Crowdfund Coachen precies bij mij past. Zo voelt dat ook. Ik kan mijn opgedane kennis en ervaring rechtstreeks gebruiken om klanten te helpen hun dromen te verwezenlijken. Ik kan nu weer echt het verschil maken in mijn werk!”

Ronald Seinen

Regio: Noord-Nederland
Profiel van Ronald Seinen

Ronald Seinen

Regio: Noord-Nederland

Crowdfund Coach worden?

Collin Crowdfund werkt met Crowdfund Coaches verspreid over het land. Dit team willen we uitbreiden zodat we alle ondernemers perfect kunnen ondersteunen. Geïnteresseerd, kijk dan hier voor de mogelijkheden lees verder