10 juli 2017 – Investeren in een 5-sterren vakantiepark?

Nieuwe leningaanvraag: De Schatberg

Top vakantiebestemming De Schatberg gaat uitbreiden!

Zo’n 5 uur na plaatsing op ons platform hebben een kleine 600 investeerders ruim € 750.000,- bij elkaar gebracht.

Het succesvolle 5 sterren vakantiepark (Landal-Vacansoleil) – behorend tot de grootste parken in Nederland – bestaat ruim 50 jaar en staat al ruim 20 jaar onder leiding van de familie Hoppzak.

Dit familiebedrijf, ligt in Sevenum (Limburg), dichtbij de A67 en A73. De Schatberg is 100 hectare groot en biedt een divers aanbod van luxe bungalows en kampeerplaatsen, een groepshotel en is voorzien van een multifunctioneel centrumgebouw. De uitbreiding bestaat uit een ‘American Buffet Corner’ en een indoor attractiepark voor kinderen van 3 tot 16 jaar.

De investering via Collin maakt deel uit van een ruim financieringsprogramma waarvan de familie zelf een groot deel inbrengt, in combinatie met faciliteiten van huisbankier Rabobank Horst-Venray en industriebank LIOF. De crowd betrekken bij dit financieringsplan is een weloverwogen keuze van de familie Hoppzak. De gevraagde lening via Collin Crowdfund bedraagt € 1.000.000,-.

€1.000.000 8,0% 5 jaar Bekijk de pitch

Irene Moors steunt crowdfundcampagne FoodFirst Network

De crowdfundcampagne van FoodFirst Network loopt voorspoedig. Circa 500 investeerders hebben tot nu toe ruim 600.000 euro beschikbaar gesteld.

FoodFirst Network, dat 16 oktober (Wereldvoedseldag) gelanceerd wordt, mag ook op de steun rekenen van TV-presentatrice en actrice Irene Moors. Bekijk snel het filmpje!

Collin zichtbaar in het straatbeeld 

Sinds het weekend van 8 juli is Collin zichtbaar in het straatbeeld. In goede samenwerking met onze relatie Bereik.nl (gespecialiseerd in digitale buitenreclame) hebben wij de campagne van FoodFirst Network – met TV-kok Rudolph van Veen – met deze vorm van advertising ondersteund in de regio Rijnmond/West-Brabant.

Collin groeit en zoekt Crowdfund Coaches

In verband met onze aanhoudende groei is Collin op zoek naar Crowdfund Coaches voor verschillende regio’s in Nederland. Als ZZP-er actief en minimaal 24 uur per week beschikbaar? Check dan onze vacature.

Vakantiewens

Alle medewerkers van Collin Crowdfund wensen u een prettige vakantie toe!
Zoals gebruikelijk is ook in deze vakantieperiode onze Servicedesk gewoon geopend en bereikbaar.

Collin in het nieuws! 

”Drie crowdfundingplatformen beheersen de Nederlandse markt”
(Emerce, 4 juli 2017)

Collin Crowdfund, Geldvoorelkaar en Funding Circle zijn de drie crowdfundingplatformen die de Nederlandse crowdfundmarkt beheersen. Samen zijn deze platformen goed voor de helft van de totale crowdfundmarkt. Dit blijkt uit de laatste cijfers van crowdfundmarkt.nl. Lees verder.

Ondernemers in het nieuws! 

Wist u dat een goed georganiseerde crowdfunding campagne niet alleen zorgt voor financiering van ondernemingen? De campagne draagt ook bij aan extra naamsbekendheid en zelfs ambassadeurschap voor een product of dienst. In deze rubriek vindt u een selectie van publicaties in de (vak)media over gefinancierde projecten via Collin.

”Zorgcomplex ’t Daalders Plakje gaat stal ombouwen tot zorgcomplex”
(Drachtster Courant, 1 juli 2017)

DRACHTSTERCOMPAGNIE – 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg met warmte en aandacht, dat wil zelfstandig zorgverpleegster Corrie de Boer bieden in de stal bij haar woonboerderij, die is omgebouwd tot zorgcomplex ’t Daalders Plakje. Voor de verbouwing en inrichting van de stal was er een financieringsbehoefte van 90.000 euro. De financiering is verkregen door een succesvolle crowdfund campagne via Collin Crowdfund. Lees verder.

”Restaurant de Bosberg breidt uit met luxe groepsaccommodatie”
(De Restaurant Krant, 3 juli 2017)

Even buiten Appelscha, midden in de bossen van het Drents-Friese Wold, ligt het sfeervolle Restaurant – Eetcafé De Bosberg. De Bosberg is een begrip in Friesland en is van origine een bekend theehuis. Lees verder.

Heeft u interesse?

Vragen over lenen?

E-mail
lenen@collincrowdfund.nl

Telefoon
085 130 0789

Bereikbaarheid
Werkdagen van 9.00 - 17.00 uur.

Lenen bij Collin

  • Ruim 99% succesvol gefund
  • Hulp Crowdfund Coach
  • Korte doorlooptijd
  • Creëer ambassadeurs
  • Marketing power

Ervaringen van ondernemers

Fortune Coffee uitbreiding team

Benieuwd naar ervaringen vanuit leningnemers? Lees hier hun verhalen.